«Каріна була красивою, як сонце і любила життя”: українка повернулася з Італії та загинула через несправність котла

Каріна Іванішин померла в Україні від чадного газу несправного котла разом із трьома друзями.

Про це повідомило видання “Сorrieredelveneto“, передає “Українська газета в Італії”.

Дівчина жила в італійському містечку Каорле і працювала офіціанткою в ресторані. Їй було лише 21, вона народилася в маленькому селі на південь від Львова, її батьки працюють у Венето.

«Каріна була красивою, як сонце і любила життя. Ми пам’ятаємо її завжди з усмішкою на обличчі. Усі полюбили її з першої миті, від колег по роботі до місцевих клієнтів. Я не можу повірити, що Каріна ніколи більше не зайде в мої двері». Такими словами згадує дівчину її колега по роботі та близька подруга з Італії.

Каріна народилася у Великій Кам’янці, невеликому українському селі на Львівщині. Її знайшли мертвою разом із трьома її друзями дитинства.

На початку року дівчина приїхала в Каорле, що поблизу Венеції до батька Дмитра, який уже кілька років працює на кухні ресторану «Alla Fattoria» в Сансонесса, і мами Любові, яка приїздила в Італію на сезонні роботи у туристичний сезон, а потім поверталися до доньки в Україну.

З початком повномасштабної війни, дівчина приїхала в Італію і працювала тут офіціанткою.

Вона поверталася в Україну, щоб привезти допомогу друзям і родині – розповідає подруга, – Кілька тижнів до трагедії вона поїхала у Велику Кам’янку, щоб отримати посвідчення водія і вже не повернулася в Італію.