Напередодні Різдва росіяни вбили 12-річного хлопчика та його батьків, які приїхали в гості: деталі трагедії

У місті Берислав Херсонської області 5 січня російські військові вбили родину Корнілових – 12-річного сина Максима та його батьків – маму Юлію та батька Віктора. Люди опинилися на вулиці, коли окупанти розпочали обстріл Берислава.

У четвер, 5 січня, родина Корнілових із Берислава Херсонської області була в гостях. Вони вже зібралися додому і вийшли надвір, коли почався обстріл. Снаряд прилетів просто в будинок, де вони щойно гостювали. Усі троє загинули на місці. Це сталося після того, як російський патріарх Кирил заявив про різдвяне перемир’я…

12-річний Максимко навчався у 6-му класі Береславської школи. У навчальному закладі говорять, що хлопчик був спокійним, старався добре вчитися. Вчителі зазначають, що Максим був дуже скромний, навіть сором’язливий. Він був єдиним сином у сім’ї.

“Батьки завжди цікавилися шкільним життям та успіхами Максима. У них у сім’ї будувалися добрі та спокійні взаємини. Батьки завжди були поряд із сином. Якщо чимось треба було допомогти школі, то мама та тато Максима повсякчас відгукувалися. Це велика втрата для нашої школи, важко передати словами весь біль та смуток, про це навіть боляче говорити”, – розповіли нам у школі де навчався Максим.