“Через декілька днів їй мало б виповнитися 27 років”: Тетяна була єдиною жінкою в екіпажі гвинтокрила, що розбився в Броварах

Ранок середи, 18 січня, розпочався із жахливої трагедії, яка сколихнула всю Україну. У Броварах на Київщині розбився гелікоптер з керівництвом МВС України. Він впав між дитячим садочком і багатоквартирним будинком. 

На момент аварії у вертольоті було 9 людей, серед них була тільки одна жінка – заступниця керівника Патронатної служби МВС Тетяна Шутяк.

Дівчина не дожила буквально тиждень до свого наступного дня народження. 24 січня їй мало б виповнитися 27 років.

На особистій сторінці Тетяни у Фейсбук вона зазначила рідним містом Хмельницький. Але народилася Тетяна в селі Соколівка Ярмолинецької тергромади. Крім неї, в сім’ї ще є сестра Наталія, яка працює в Укрзалізниці, повідомляє хмельницьке видання Vsim.ua.

Тетяна Шутяк закінчила Одеську юридичну академію, вивчала кримінальну юстицію. У 2018 стажувалися в апараті Верховної Ради. А згодом стала помічником тоді ще народного депутата Дениса Монастирського. Коли ж його призначили міністром, дівчина почала працювати разом з ним в МВС.

c01ea798beb742731bf4250a721e16d2
на фото загибла Тетяна Шутяк

Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким…