«Стояти на сцені він не може»: у команді Олега Винника розповіли про стан його здоров’я

Голова офіційного фан-клубу співака Олега Винника Валерія Барон в інтерв’ю каналу Зірковий розповіла, де зараз перебуває артист і чи планує він повернутись до концертної діяльності.

Після повномасштабного вторгнення РФ Олег Винник зник з інформаційного простору. Артист не дає концертів. Пізніше стало відомо, що Винник проходить лікування в Німеччині, де офіційно проживає понад 20 років.

Як відомо, проблеми зі здоров’ям в артиста розпочалися ще за рік до повномасштабної війни. Винник кілька разів скасовував заплановані концерти. Барон підтвердила, що Винник зараз перебуває у Берліні.

“Він дуже переживає за Україну. Його стан здоров’я не дуже дозволяє бути в публічному просторі. Але він продовжує працювати у студії, готує нові пісні. Він дуже страждає без сцени зараз, але так склалися обставини через здоров’я, що наразі стояти на сцені він не може. Коли він повернеться на сцену, я впевнена, що люди прийдуть на концерти”, — зізналася Барон.

“Винник створив благодійний фонд Вовчиця Він не хоче влаштовувати піар. Спочатку передавав автомобілі, а тепер це і прилади нічного бачення для спецпідрозділів, це і теплий одяг, і бронежилети, і каски”, — зазначила Валерія.

Очільника фан-клубу не знає, коли Винник повернеться на сцену. «Я думаю, що це буде залежати від його стану здоров’я. Щойно він відчуватиме, що він енергетично може звернутися до людей і він має сили. Це має бути той Олег Анатолійович, якого ми звикли відчувати: із його усмішкою, любов’ю. А для цього має бути відповідний енергетичний стан. А щоб цей енергетичний стан був, має бути відповідний стан здоров’я», — додала Валерія.