У боях під Бахмутом загинули двоє поліцейських

Під час виконання бойового завдання під Бахмутом героїчно загинули боєць «КОРДу» з Чернігівщини Богдан Бондарчук та його колега з тернопільського «КОРДу» Віктор Мельниченко. Поліцейські загинули внаслідок удару реактивної артилерії російських військ.

Як повідомляють у Нацполіції Богдану Бондарчуку було 40 років. Без батька залишилися троє неповнолітніх дітей, найменшій донечці лише рік. Поліцейський 20 років віддав службі в органах внутрішніх справ. З 2018 року працював у «КОРДі», де зарекомендував себе як самовідданий, професійний, сміливий, відповідальний поліцейський. У колективі Богдана згадують як надійного побратима, що завжди готовий підставити дружнє плече допомоги.

З перших днів повномасштабного ворожого вторгнення спецпризначенець зі зброєю в руках ніс службу у Чернігові та виконував службові завдання з оборони міста.

Віктору Мельниченку було лише 33 роки. В органах внутрішніх справ він служив з 2008 року. Пройшов шлях від співробітника поліції охорони до старшого інспектора «Корпусу оперативно-раптової дії» Головного управління Нацiональної полiцiї в Тернопiльськiй областi.