“Переїхали з міста у село, бо тут безпечніше”: російська ракета забрала батьків у Ольги (Відео)

Цієї ночі, 9 березня, російські війська здійснили масований ракетний обстріл критичної інфраструктури України, здійснивши 81 пуск ракет різного базування.

У Золочівському районі ворожа ракета впала у житловій зоні. Почалася пожежа, яку згодом загасили. У ГУ ДСНС у Львівській області повідомляють, що 9 березня близько 04:00 в Золочівському районі внаслідок ракетного удару відбулось руйнування двох приватних житлових будинків. Під час проведення робіт з розбору зруйнованих конструкцій будинків рятувальниками виявлено 5 загиблих людей (3 чоловіків та 2 жінки).

Журналісти телеканалу НТА, поспілкувались з донькою, чиї батьки загинуви внаслідок цієї російської атаки. Дівчина розповіла, що її батьки переїхали з міста у село, оскільки там було безпечніше. Також жінка розповіла, що разом з її батьками загинув чоловік маминої сестри.

Після вибуху, жінці подзвонила сестра та повідомила, що їй дзвонили з поліції та сказали, що немає пів будинку. Приїхавши на місце події жінка побачила, як рятувальники розбирали завали, під ними Ольга бачила своїх загиблих батьків.