Топ 15 шкідливих порад для першого побачення

Зібрались на перше побачення? Тоді ловіть Топ 15 порад, які ніколи не варто повторювати на першому побаченні, якщо хочете міцних стосунків.

Хочу заміж! Ти мій останній шанс!

У всіх однокласниць вже по дві дитини, і ваша мама докірливо зітхає «ну коли вже і ти»? Сприймайте свого нового знайомого як потенційного нареченого, нехай фраза “Хочу заміж” сяє у вас на лобі. Також можна ненароком наспівати марш Мендельсона на першому побаченні, коли він підливатиме вам чай у чашку. Ви його гарантовано більше ніколи не побачите!

Ресторан подорожче

Пам’ятайте, що треба чоловіка перевіряти на кредитоспроможність та щедрість одразу! Вам ще з ним все життя жити і бути щасливим! А з жадібним чоловіком бути щасливою неможливо. Тому оберіть найдорожчий ресторан і гуляйте на широку ногу! А коли принесуть рахунок, дивіться, позіхаючи, в телефон.

Топ 8 лайфхаків як швидко схуднути без спортзалу
Мулен Руж на виїзді

Нанесіть бойовий макіяж! Довгі накладні вії, жирні блискітки на віки, величезний червоний рот і різкі виразні вилиці! Ну і, звичайно ж, міні-спідниця, панчохи в сіточку, декольте та підбори повище!

Розкажіть про колишнього

Розкажіть, яким меркантильним, черствим і безглуздим був ваш колишній бойфренд! Ваш кавалер, звичайно ж, не відчує жодної чоловічої солідарності та поспішить втішити вас в обіймах.

Говоріть на розумні теми постійно!

Постійно виправляйте його в дрібницях, а також розпитайте про те, які книги він читав зі шкільної програми? Якщо виявите прогалини, округліть очі та складіть список літератури, яку йому треба прочитати, щоб він зміг спілкуватися з вами на рівних!

першому побаченні

Будьте невпевнені у собі

Скажіть, що не встигли підготуватися до побачення, тож голова не мита, а манікюр облущився. І взагалі у вас завжди і все, як у поганому анекдоті. Ви десять разів втрачали паспорт, кілька разів влаштували в квартирі пожежу і постійно спізнюєтеся на маршрутку.

Пий до дна!

Запропонуйте взяти по келиху сухого вина, а потім ще пару пляшечок. Напийтеся до гикавки і розкріпачтеся! Ви відразу станете такою сексі…

 

Невихованість
Офіціант приніс холодну воду, а ви просили теплу? Влаштуйте істерику! Покажіть цим недотепам, що не дозволите так обслуговувати себе за свої гроші! Викличте керуючого та поставте всіх на місце.
Скаржниця
Чоловіки ж люблять слабких та безпорадних жінок! Тому скаржтеся всю дорогу на життя, низьку зарплату, борги та погане здоров’я. Нехай буде мужиком, заплатить за вечерю та пообіцяє полагодити вам унітаз у вихідні.
Сидіть у телефоні
Зараз майже у всіх залежність від соцмереж, це модний невроз. Продемонструйте це йому, заглядайте частіше на Фейсбук, або знайдіть милий котячий профайл в Інстаграмі і пролайкайте там все! А що? У всіх жінок яскраво виражена здатність до багатозадачності.
Скільки заробляє?
Жінки шукають у чоловікові, перш за все, надійність, тому що вони слабка стать. А надійність у наш час це високий заробіток, тому допитайте його на першому побаченні про зарплату, про квартиру, дачу та машину теж не забудьте спитати.

728x485 1 f1ea9e0427b1a1d03378cf4ae2dbe54c 5000x3333 0xac120003 15911582561636896413

Світло веганства у світ!
Розкажіть про своє становлення щодо найсуворішого веганства чи будь-якого іншого стилю харчування. Жодних стейків, риби, морепродуктів, яєць і молочки, до речі, глютен теж не рекомендується! Тільки пророщені паростки сої, вівсянка на воді та шпинат, а в майбутньому досвід сонцеїдства. Йому це сподобається.
Вибачте, а секс?
Натякніть, що не проти! Та до біса цей ресторан, вирушайте відразу в ліжко. Тільки нехай не думає, що це банальна доступність чи сексуальний голод. У вас просто чоловічий підхід до цього. Настирливість Запитайте, коли ви побачите наступного разу. А через пару годин заваліть його повідомленнями та запрошеннями. Чоловік пішов кволий і нерішучий, тож треба все вирішувати самій!