Топ 7 кімнатних рослин, які зруйнують ваш шлюб: терміново позбудьтеся їх

Якщо ви хочете, щоб у сім’ї завжди було все на ладу, варто обов’язково прислухатися до цих порад. Народні прикмети свідчать, що кімнатні рослини можуть впливати на атмосферу у вашій оселі: притягувати позитивну чи негативну енергію, притягнути щастя в особисте життя чи невдачу і навіть розлучення.

Розбираємося, яких рослин краще позбутися, якщо ви хочете зберегти щасливі стосунки з вашим партнером.

Гібіскус або китайська троянда

Цю рослину, батьківщиною якої є південний Китай, на Сході справді вважають магічною. Гібіскус використовують у різних релігійних ритуалах, заварюють із його квіток чай, а листя рослини тушкують із м’ясом. Китайці вірять, що рослина може принести користь не лише енергетиці, а й здоров’ю.

Однак цю кімнатну рослину називають «мужегоном» і вважають, що дівчатам, у будинку в яких росте гібіскус, не варто чекати щастя в особистому житті. Так, квітка може наповнити стосунки пристрастю, але вони все одно перегорять і швидко закінчаться.

Деякі джерела говорять про те, що в давнину відвар з гібіскусу використовували в ритуалі наведення вінця безшлюбності. У сімейних парах рослина провокує сварки, розбіжності та охолодження подружжя один до одного.

рослин

Традесканція

Багаторічна вічнозелена рослина давно прижилася в наших квартирах і полюбилася українським господаркам насамперед своєю невибагливістю.

Мало хто знає — ця квітка вбирає негативну енергетику з навколишнього середовища, що добре. Але коли традесканція переповнена вона починає поширювати негатив навколо себе і може спричинити чимало бід на вашу родину, зокрема, розлад закоханої пари і навіть розставання. ( Читайте також, коли краще висаджувати огірки на розсаду цього року: топ 5 порад)

рослин

Монстера

Квітку відносять до категорії рослин-вампірів, група яких висмоктує як негативну, так і позитивну енергетику у будинках їхніх власників. Ставити таку рослину в спальні подружжя вважається поганою прикметою – чоловік піде з родини.

Але експерти, намагаючись знайти раціональне пояснення таких забобонів, кажуть, що сік монстери токсичний. Особливо перед дощем квітка випаровує зайву вологу, яка викликає головний біль, дратівливість і втому, що може призвести до сварок і розладу.

Таку рослину краще ставити у вітальні або взагалі перевезти в офіс, там монстера чудово очистить повітря від пилу та нейтралізує негативну енергетику.

рослин

Кактуси

Згідно з народними прикметами, кактус — рослинка одинак, тому незаміжня дівчина з кактусом у квартирі ніколи не вийде заміж. Вірять і в те, що рослина може зруйнувати пару, що вже сформувалась.

До того ж психологи стверджують, що кактус не найкраща рослина для дому — його колючки відштовхують і попереджають про небезпеку. Людина починає відчувати дискомфорт, тривожність та напруження на підсвідомому рівні

рослин

Плющ

У давнину вважалося, що плющ — це рослина, яка принесе щастя в особистому житті, і навіть дарували його молодятам на весілля.

Але пізніше думка про квітку змінилася. Прикмета каже: плющ може зруйнувати нову родину за лічені місяці. До речі, подейкують, що чим сильніше розростається плющ – тим ближче розлучення.

Незаміжній дівчині теж краще вибрати іншу кімнатну рослину, так як плющ своєю сильною чоловічою енергетикою відлякуватиме протилежну підлогу від вашого будинку.

рослини

 

Цісус або берізк рослин

Ця кімнатна ліана – невибаглива, красива та корисна рослина для вашого будинку. Воно виділяє спеціальні речовини, які очищають повітря від хвороботворних організмів. Але навколо квітки також багато забобонів.

Вважається, що ціссус висмоктує з представників чоловічої статі життєві сили та енергію, через що ті намагаються якнайшвидше піти з дому, де росте квітка.

рослин

Сциндапсус

У перекладі назва цієї рослини означає «дерево, схоже на плющ», тому не дивно, що з квіткою пов’язано безліч поганих прикмет, незважаючи на всі його корисні властивості.

У народі вважають, що рослина висмоктує з чоловіка енергію та знижує її лібідо, що призводить до конфліктів у сім’ї. Сциндапсус – символ самотності, тому що листя на ліані росте не попарно і на великій відстані один від одного. Тож дівчатам, які вірять у прикмети, краще не заводити таку квітку вдома.