Буде весело: 5 оригінальних ідей для розіграшів на 1 квітня

Ви ще не придумали, як розіграти друзів чи коханого? Скористайтеся нашими порадами, але пам’ятайте: редакція myukraine не несе жодної відповідальності за наслідки. Добре зважте «за» і «проти», перш ніж пускатися на всі тяжкі… Зрештою, нервовий стрес – це не жарт!

Розіграш №1

Перемішайте всі телефонні номери в телефонній книзі так, щоб записи перестали їм відповідати. (Не забудьте потім, кого і ким позначили! Адже після міжнародного дня сміху, треба буде виправляти всі ваші “злочини”. Так, до прикладу, під ім’ям його мами нехай опиниться телефон начальника, а під маминим якраз ваш. Для цього приколу використовуйте тільки найактивніші номери.

Розіграш №2

Зателефонуйте йому в середині дня і скажіть, що вам необхідно знати, в якій годині він сьогодні повернеться з роботи. Ретельно уточніть, до хвилини. Запитайте його, чим він буде зайнятий під кінець робочого дня, і чи не може статися так, що він звільниться раніше? Візьміть з нього обіцянку, що в цьому випадку він неодмінно передзвонить вам.

Все це має зародити в ньому сумніви, на базі яких ви і побудуєте свій прикол: закінчивши розмову, пишіть смс грайливого змісту, в дусі: «Лапусик, він прийде не раніше 19:00, я все влаштувала! Скучила по-звірячому, не запізнюйся! Твоя Лапуся». І посилайте на його номер, ніби «по помилці». Все, чекаємо на реакцію. Страшно? А то!

Розіграш

Розіграш №3

Наберіть його номер, передайте слухавку колезі і попросіть його прикинутися людиною, яка випадково знайшла ваш телефон і готова його повернути власнику. Нібито, останній набраний номер із телефоннлї книги вашого мобільного — був саме цей, вашого коханого. Якщо ваш чоловік уточнить, де саме було знайдено апарат, нехай йому назвуть місце, в якому ви дійсно могли б забути телефон, або щось екстравагантне: «в примірочній секс-шопу», наприклад.

Призначайте час та місце зустрічі, зручне для вас. Зустрічайте там свого ненаглядного, і нехай вечір закінчиться приємним побаченням.

Розіграш №4 

Використовуючи сервіси для відправки безкоштовниз СМС, ви можете добряче розіграти свого коханого. Йому можуть приходити смс від «колишніх», які раптом разом згадали про нього і жадають побачень. Від начальника, який несподівано розщедривсч і вирішив підвищити йому зарплату. Від друга, який «признається» йому, що закоханий у його дівчину (тобто у вас).

Розіграш №5 

Якщо ви живете разом і у вашого чоловіка є автомобіль, встаньте посеред ночі, коли він спатиме, і перепаркуйте автомобіль на інший бік двору.

Коли вранці він не виявить автівки на місці, насолоджуйтеся його панікою, і коли ви вважаєте, що вже достатньо – беріть з нього нагороду за інформацію про те, де знаходиться його автомобіль. Те саме можна провернути, запропонувавши свою допомогу: «Ти втомився напевно, сиди, я відвезу машину в гараж»… Перепарковуйте та повертайтеся «ні з чим», стверджуйте, що машину ви не знайшли.