Пийте чай і видихайте: 7 простих правил, які зроблять вашу шкіру ідеальною

Просто виконуйте їх щодня — і будьте молодою та красивою.

Гладка та пружна шкіра, а також гарний колір обличчя – результат не тільки ретельного догляду, а й здорового способу життя. І по нашому обличчі дуже просто «прочитати», як багато ми спимо, що їмо і скільки п’ємо. Спробуйте ці сім простих кроків, щоб виглядати чудово та свіжо – у будь-якому віці.

Їжте овочі

Вам слід їсти не всі підряд овочі, а тількі ті у яких багато води, а також ті які ваш організм легко перетравлює, до прикладу: спаржу, зелений салат, моркву, огірки. Додайте до них оливкову олію та лимонний сік (вітамін С дуже корисний для шкіри) та їжте щодня – це смачно, корисно та ви будете виглядати дуже красиво. (Читайте також, 12 здорових перекусів – вони зроблять вас стрункішими і красивішими).

шкіри

Їжте, як пташка

Не в сенсі, що вам треба їсти мало, звичайно. Просто нехай у вашому раціоні буде багато злаків та горіхів: природні жири, якими багаті ці продукти, підтримують вироблення колагену, який робить шкіру пружною та здоровою. Крім того, більшість горіхів багаті на Омега-3, яка просто необхідна для здоров’я та довголіття.

шкіру

Пийте чай

Для краси та молодості шкіри життєво необхідно підтримувати потрібний баланс вологи – і найкраще це робити за допомогою чаю. Чорний чай з імбиром, відвари трав, зелений чай з м’ятою – ці напої тонізують, наповнюють енергією та підтримують шкіру красивою та сяючою.

щкіру

Будьте активними

Спорт — це не лише гарна фігура та здорове тіло, а й гарна шкіра. Адже активний спосіб життя підтримує нормальну роботу травної системи (від якої в тому числі залежить чистота шкіри та колір обличчя), серця та судин, а отже забезпечує нормальний приплив крові до клітин шкіри та гарний рум’янець. Виберіть улюблений тип фізичної активності – і займайтеся щодня!

шкіру

Видихайте

І в прямому сенсі (глибоке дихання допомагає зняти стрес, а також насичує наш організм киснем), і в переносному: немає нічого згубнішого для краси і здоров’я, ніж постійний стрес. Підберіть найбільш підходящі для вас техніки розслаблення – медитація, йога, піші прогулянки – і намагайтеся знімати стрес якнайшвидше.

шкіру

Висипайтеся

Ні для кого не буде секретом, що здоровий сон – є запорукою хорошого самопочуття, загального стану здоров’я та ефективної працездатності. Якщо ви будете повноцінно висипатись (не менше 8 годин), то і ваша шкіра “скаже вам дякую”. Від недосипання у людей проявляються круги під очима, і багото інших негативних ефектів. Перед сном рекомендовано провітрити у кімнаті.

Шкіру

Більше вологи!

Очищення та регулярне зволоження, а також захист від сонця – той обов’язковий мінімум, який ваша шкіра має отримувати щодня. Відомо, що по ходу дорослішання наші клітини активніше втрачають вологу і набагато повільніше відновлюють її. Їм можна допомогти за допомогою масажу з використанням ефірних олій або масляних масок: робіть ці процедури один раз на тиждень, лягаючи спати – і ви дуже швидко помітите різницю!

04b148144fc8a5ac5a10a8f256139445 ce 690x460x0x0 cropped 666x444