Гороскоп на 2 квітня 2023: сьогодні не ризикуйте грошима

Гороскоп на 2 квітня буде значно спокійніше через перехід Місяця на знак Діви. Це буде гарний день для того, щоб швидко переробити справи, які накопичилися через нагальні турботи. Якусь частину дня правильно присвятити прибиранню, а якусь – турботам про здоров’я.

Цього дня треба з особливою ретельністю подбати про домашніх вихованців. Також не варто ризикувати грошима. У неділю сприятливо купувати товари зі знижкою, але не варто купувати те, за що ви не стали б платити повну вартість. Хороший день для того, щоб швидко переробити справи, які накопичилися через нагальні турботи.

Овен

Овени, якщо з друзями виникне суперечка, куди піти: туди, куди хочете ви, або куди кличуть вони, будуйте ваші плани так, щоб реалізувати обидві пропозиції.

Телець

Гороскоп на 2 квітня для Тельців достатьо цікавий і нетиповий. Приготуйтеся до того, що ваше бажання здійсниться, але не зовсім так, як ви задумали.

Близнюки

Близнюки, якщо вам потрібно когось у чомусь переконати, краще не ходити навкруги, а відразу співрозмовника приголомшити прямою мовою.

Рак

Раки, генеральне прибирання упорядкує не тільки ваше житло, але й підніме настрій.

Лев

Лев, ви зможете зробити свій побут веселішим і різноманітнішим. Яскраві нові деталі в оформленні інтер’єру створять потрібний настрій.

Діва

Діви, очікуйте маленьке непорозуміння, можливість яке треба вчасно помітити, і тоді все вдасться прояснити.

Терези

Терези, в ситуації, де ви мали певні знання, тепер можна взяти кермо влади в свої руки.

Наші горосопи тепер і на Google news. Підписуйтеся.

Скорпіон

Скорпіони, ймовірно, очікуйте раптового везіння, або у вас самих, або у когось із рідних.

Стрілець

Стрільці, можливий несподіваний поворот подій, який ви зможете успішно використати у своїх інтересах.

Козеріг

Козероги, події подарують вам надію на оновлення та на нову життєву хвилю.

Водолій

Водолій, рутина вас дратуватиме. Але щоб вас не залучили до нудних домашніх справ, з самого ранку озвучте якусь цікаву програму цієї неділі.

Риби

Риби, почніть цей день із того, що у вас добре виходить. Тоді й важке дасться вам набагато легше.

На початку цього місяця переважають добрі планетарні енергії. Завтра розпочнеться ще один плідний тиждень зростаючого Місяця. І треба постаратися встигнути якнайбільше, поки становище планет сприятливе.

Наступний тиждень – надзвичайно плідний час для вирішення фінансових питань, для покупок та продажів, для зусиль у галузі домашнього та сільського господарства. Все це тому, що Меркурій перейшов у практичний знак Тельця. У гуманітарній галузі також є свої позитивні планетарні аспекти.

2 квітня іменити відзначають: Марія, Юліана, Микита, Віктор, Клавдій, Олександра, Світлана, Параска.

Читайте також: 2 квітня католицька Вербна неділя: помічна молитва на цей день.