Маленька дівчинка вразила всю Україну зібравши гроші на 4 авто, дрони і Starlink для ЗСУ

Батько 7-річної Іринки загинув на війні. Після смерті тата маленька дівчинка вирішили допомагати ЗСУ, щоб ті поскоріше звільнили нашу країнку.

Іринка почала виготовляти віночки, а виручені кошти спрямовала на потреби українських захисників.

Іринка купила для воїнів 4 автомобілі, тепловізори, Starlink, квадрокоптери і стала справжнім янголом-охоронцем для бійців 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого ЗСУ, де власне служив батько 7-річної дівчинки.

Про це розповідається у програмі “Я не забуду” на телеканалі “Дом”, передає “Це моя Україна“.

Батько Іринки загинув 27 березня 2022 року на південному напрямку

Мати юної волонтерки Вікторія розповіла, що після трагічної звістки Іринці наснився тато і та твердо заявила, що тепер теж захищатиме країну.

Як дівчинка реалізувала свою ідею

Продавала маленька дівчинка перші віночки дівчинка на місцевому ярмарку. Дебютний заробіток склав 3 100 гривень та 100 доларів, а ціна за один віночок становила 150 гривень.

“Деякі люди, купуючи прикраси ручної роботи, намагалися переплачувати чи просто передавали гроші, але “забували” товар. Іринка не була в захваті від подібних “бонусів”, проте поставилася з розумінням,” – йдеться у програмі.

Мама дівчинки допомагає їй, прибираючи робоче місце після праці, а також виконує функцію бухгалтерки. Всього вдалося наторгувати близько 23 тисяч доларів.

Першою машиною, яку купила дівчинка, став пікап Nissan Navara, а згодом ще три позашляховики, дрони, станцію Starlink та багато інших корисних речей.

Більше у сюжеті: