Риби довірливі у коханні, а Стрільці – у роботі: як і в чому можна обдурити кожного знака Зодіаку

І це не посібник до дії.

Про слабкі сторони представників зодіакального кола  розповіла Галина Янко — біоенерготерапевт, таролог та ясновидець.

Овен

Обдурити Овна легко на піку його емоційного збудження. Він ніби втрачає контроль над розумом і піддається першим почуттям. Це небезпечно для ухвалення важливих рішень при азартних іграх. Спотворені емоції вводять в оману, від чого розчарування буде сильнішим. (Читайте також,Фінансовий гороскоп на квітень 2023 року для знаків Зодіаку: кому випаде шанс на успіх).

Телець

Тельці легко вірять гучним, але порожнім обіцянкам. Через це сильно страждає сектор бізнесу та інвестицій. Можуть легко вкласти велику суму на черговий курс «успішного успіху», який не дасть ніяких поліпшень у роботі.

Близнюки

Представники цього знаку одразу бачать поверхневу брехню. Близнюки намагаються отримати більше підтверджених фактів та логічних рішень. А ось добре продуманий план із заміною даних чи спотворенням інформації помітять не одразу.

обдурити

Рак

Для Раків дуже важливою є естетика, гарне оформлення чогось — хоч товару, хоч послуги. Вони з легкістю куплять продукт лише через ім’я бренду чи стильну рекламу. Їх легко обдурити продуманою презентацією.

Лев

За рахунок надмірної впевненості Леви самі рідко довіряють людям. Якщо комусь захочеться обдурити Лева, треба дуже постаратися, щоб увійти в коло його близького спілкування. Вони люблять похвалу та інтерес до свого життя.

Діва

Діви часто витають у хмарах та вигаданих світах. Можуть у голові «роздмухати» обіцянки іншої людини, що в результаті принесе розчарування з подвійною силою. Вірять словам багатших людей, які не особливо поспішають документально фіксувати умови співпраці. Легко стають жертвами фінансових махінацій. (Читайте також, Розклад по Таро на Квітень 2023 для кожного знака зодіаку – знайдіть свою карту).

обдурити

Терези

Цей знак має велике серце і відкриту душу. Терези дуже емпатичні і можуть довго переживати емоції інших. До них легко увійти в довіру, якщо розповісти про тяжку долю. На жаль, цим користуються багато людей, щоб маніпулювати Терезами з корисливою метою.

Скорпіон

Водному знаку не властиві ігри з чужими емоціями, тому він багато сприймає за чисту монету. Часом дії Скорпіона здаються надто наївними — це травмує його самого. За іронією долі, їх часто дурять близькі люди.

Стрілець

Стрільці готові першими пропонувати свою допомогу навіть якщо їх не просять про це. Часте повторення ситуації хтось може почати використовувати для себе. В результаті представник знака Стрілець стане «безкоштовним помічником», якому важко відмовити іншому. Такою жертовністю можуть скористатися невдячні родичі чи колеги.

обдурити

Козеріг

Незважаючи на свою холоднокровність Козерогів легко обдурити простим лицемірством. У глибині душі вони довірливі, шукають підтримки від інших. Деколи можуть прийняти натягнуту посмішку за щиру. Особливо це небезпечно у стресові моменти.

Водолій

Щедрість може зіграти з Водоліями злий жарт. Вони, не перевіривши інформацію, легко пожертвують неіснуючому фонду гроші для допомоги ЗСУ, або на лікування дитини. На жаль, такі оголошення їм часто трапляються, і вони не раз можуть стати жертвою шахраїв.

Риби

Представники знаку Риби дуже довірливі. Вони самі знають про це, але не можуть нічого вдіяти. Через це у них сильно страждають особисті стосунки. Партнер може маніпулювати їхньою довірою, відданістю і навіть стати аб’юзером.