Термінові поради знакам Зодіаку на тиждень з 3 по 9 квітня – зробіть це, і ваше життя зміниться

Цього тижна усім знакам Зодіаку не слід забувати про тонкощі, які ми описали у статті.

Даний астрологічний гороско-шпаргалку на тиждень склала астролог Джьотіш Ганна Русалкіна.

Овни

Час задуматися про свої збереження. Ви відкладаєте щось чи живете від зарплати до зарплати? Чи можливо є кредити? Намагайтеся зберігати хоча б 10% від вашого доходу. Подумайте, що вам допоможе швидше впоратися з кредитами або хоча б не взяти нові, але не йдіть у жорстку економію на собі.

Тельці

Зараз ваша головна планета, Венера, знаходиться у 12-му будинку гороскопу. Це говорить про те, що ви можете відчувати розгубленість, невелику втрату себе. У такі моменти варто трохи більше часу проводити на самоті, знаходити можливість дбати про своє здоров’я, профілактично відвідувати лікарів.

Зодіаку

Близнюки

Вирушайте у подорож. Скажете, що немає можливості, немає грошей, заважає робота, навчання чи діти? Перетворіть прогулянку на невелику подорож. Дізнайтеся про якусь нову пам’ятку у вашому місті, влаштуйте собі тур вихідного дня, відвідайте друзів чи родичів за містом.

Раки

Цього тижня присвятіть собі час. Зверніть увагу на обличчя та волосся. Робіть різні укладання, заплітайте волосся, якщо воно довге. (Читайте також, Індійський гороскоп на квітень 2023: хто зустріне свою долю, а кому посміхнеться успіх). Неспішно наносьте крем на шкіру, не просто механічно, а відчуваючи, як ви піклуєтеся по відношенню до себе.

Зодіаку

Леви

Не бійтеся бути собою, проявлятися, заявляти себе, надихати своїм прикладом. Так, можуть виникнути суперечки, протистояння, але це не привід відступати — іноді треба витримати опір. І набратись сил для того, щоб йти вперед.

Діви

Цього тижня присвятіть більше часу вивченню нового, зануренню в цікаві для вас знання. Навіть якщо вони не мають практичного характеру і ніяк не можуть бути застосовані у вашому житті. Дозвольте собі вчитися просто заради того, щоби вчитися.

Зодіаку

Терези

Зараз ви можете закласти основу для вашого фінансового зростання — не упускайте цієї можливості. Розмірковуйте, записуйте, промовляйте вголос, для чого вам потрібні гроші, як і на що ви хочете їх витратити. (Читайте також, Китайський гороскоп на квітень 2023 року: кого можуть обдурити, а на кого чекають щасливі випадковості). Гроші завжди приходять не просто так, а під конкретні запити.

Скорпіони

Почистіть квартиру за допомогою свічки. Швидше за все, у вашій оселі накопичилося багато негативної енергії. Засвітіть будь-яку (не обов’язково церковну) свічку і пройдіться з нею від вхідних дверей проти годинникової стрілки, увімкнувши мантру або будь-яку молитву, яка вам близька.

Зодіаку

Стрільці

Подумайте, кому ви заздрите? З ким порівнюєте себе? Про кого думаєте, чому у них все добре, а в мене немає? Не забувайте, що у всіх різний шлях та точка старту. Намагайтеся не порівнювати себе ні з ким, окрім себе вчорашнього. Ви прекрасні зараз просто тому, що ви є.

Козероги

Вам хочеться кохання, стосунків, і якщо зараз цього немає, то незабаром все зміниться. Весна та зірки цьому сприяють — головне, не втрачайте надію і самих себе заради інших людей. У поточних відносинах більше проявляйте свої почуття, згадуйте, як усе було на початку.

Зодіаку

Водолії

Цього тижня буде багато занепокоєнь та сумнівів. Усвідомлено намагайтеся переводити себе в площину сьогодення, в момент «тут і зараз». Підходьте до вирішення питань, що турбують вас покроково, розрізаючи мамонта на частини, а не намагаючись проковтнути його відразу повністю.

Риби

Загадайте, куди б ви хотіли поїхати у відпустку. Почитайте про це місце, подивіться відео, помилуйтеся фотографіями, вивчіть можливі готелі для зупинки. Словом, уявіть, що ви там вже знаходитесь. Але не забувайте додавати про себе фразу “на все воля Всесвіту”. А раптом вам зовсім туди не потрібно?