Як знайти ідеальну пару за знаком зодіаку

Вибираємо другу половинку, спираючись на гороскоп сумісності.

Ви коли-небудь думали про те, який знак зодіаку найбільш сумісний з вашим? Завжди хочеться знати, чи призначена долею та чи інша пара, чи це сплеск емоцій, який згасне до кінця ночі. Між двома людьми, чи то дружба чи любов, існує тісний зв’язок в астральному плані, який підпорядковується точним правилам взаємного тяжіння.

Що це означає? Це означає, що дуже складно закохатися в когось просто так з тієї простої причини, всі зустрічі в нашому житті невипадкові. Крім класичного поділу за знаками зодіаку, необхідно враховувати і стихії, до яких вони належать земля, вода, повітря та вогонь. Кожна стихія наділяє знак зодіаку унікальними рисами, які визначають його характер та спорідненість з іншими «друзями» за стихією. Чи готові ви відправитися у цю захоплюючу подорож з пошуку ідеального астрального партнера? Отже …

Читайте також, Китайський гороскоп на квітень 2023 року: кого можуть обдурити, а на кого чекають щасливі випадковості.

Овен

21 березня – 20 квітня

Овен — дуже сильний, енергійний, імпульсивний і нетерплячий вогнянний знак: часто діє бездумно, ризикуючи і кидаючи виклики долі. Овну потрібен адреналін, і найпростіший спосіб його отримати займатися екстремальними видами спорту.

Овен знаходиться в космічному балансі зі знаком Тельця, а з Терезами виникає досконала алхімія. З Рибами він також добре сумісний, але без особливої іскри.

Зодіаку

Телець

21 квітня – 21 травня

Тфі, що народилися під знаком Тельця — цілеспрямовані і завзяті, одержимі ревнощами. Саме ця жага до володіння, включаючи і матеріальні блага, призводить до того, що Телець може стати ідеальним сім’янином.

У парі з Овном з’являється космічний баланс. З Терезами та Дівою також може створити успішний союз.

Читайте також, Індійський гороскоп на квітень 2023: хто зустріне свою долю, а кому посміхнеться успіх.

Близнюки

22 травня – 21 червня

Близнюки – бунтарі, вони не терплять обмежень, люблять подорожувати і мають непереборну потяг до знань. Однак іноді вони виявляються ненадійними саме через свою мудрість і кмітливість.

З Левом у цього знака дуже сильне тяжіння, але й зі Стрільцем має багато спільного.

Зодіаку

Рак

22 червня – 22 липня

Це перший водяний знак зодіаку, який особливо прив’язаний до минулого. У важких ситуаціях він має тенденцію ховатися у раковину. Але він ніколи не відступає, коли справа доходить до захисту сім’ї.

Рак і Телець — чудове поєднання, але й зі знаками Лева та Риби встановлюється ідеальне порозуміння.

Лев

23 липня – 23 серпня

Декілька ласкавих слів і умовлянь — і Лев «готовий». Дуже пихатий, але добрий, щедрий і вірний, допомагає від щирого серця і нічого не чекає натомість. Лев найелегантніший знак із відмінним смаком.

Він чудово поєднується в парі з Терезами, але досягає досконалості в союзі зі Скорпіоном, який приваблює його сексуально.

Зодіаку

Діва

24 серпня – 23 вересня

Для Діви характерна безкорисливість, яка призводить до того, що цей знак ніколи не відступає, якщо другові чи партнеру потрібна допомога. Діва вміє жертвувати собою більше психічно, ніж фізично.

З Тельцями є чудовий шанс створити пару, можливо, з Терезами вийде непоганий союз, але саме з Водолієм він знаходить максимальну компенсацію.

Терези

24 вересня – 22 жовтня

Терези переслідують лише одну мету — створити гармонійний союз, не шукаючи нічого натомість. Терези стримані, але люблять, щоб їх цінували і захоплювалися ними.

Терези створюють вдалу пару з Тельцем, також ідеальні в союзі з Близнюками, ще непогані шанси створити сім’ю зі Левами та Стрільцями.

Зодіаку

Скорпіон

23 жовтня – 22 листопада

Чарівний Скорпіон любить бути в центрі уваги. Своєю дотепністю він підтримує інтерес до своєї персони, але час від часу ранить своєю гостротою.

Зі Стрільцем — оптимальний союз. Палка пристрасть із Левом. Але саме з Раком Скорпіон почувається в парі.

Стрілець

23 листопада – 21 грудня

Стрілець зачаровує своєю неприборканою пристрастю до пригод, яка ніколи не вщухає. І в більшості випадків він досягає своєї мети з відмінними результатами.

З Овном він складає прекрасну пару, як у коханні, так і у дружбі. З Близнюками йому вдається налагодити майже ідеальний зв’язок. Неймовірна алхімія виникає зі Левом, а також Стрілець складає непогану пару з Водолієм.

FOTO 1 pexels 2 1024x683 1

Козеріг

22 грудня – 19 січня

Сором’язливий Козеріг є інтровертом. Але він лагідний і вірний, він повністю віддає себе партнерові. На Козерога завжди можна розраховувати.

Протилежності притягуються, тому з Левом цікаве поєднання. Козероги створюють непогані пари зі Стрільцями та з самими Козерогами.

Водолій

20 січня – 19 лютого

Водолій — найінтелектуальніший знак зодіаку. Він волелюбний, творчий та непередбачуваний. Його настрій змінюється від ейфорії до апатії, залежно від ідей та проектів та на якому етапі вони знаходяться.

Він гарний у парі з Раком, але й зі Стрільцем має багато спільного. З самими Водоліями він утворює найпотужніший союз двох рівних знаків у всьому зодіаку.

Риби

20 лютого – 20 березня

Риби боязкі, великодушні, але постійно піддаються випробуванням негативними життєвими обставинами. Риби вміють цінувати всі свої позитивні риси, і з них виходять чудові лідери.

З Овном Риби утворюють дуже сильну пару. Але також Ракам і Терезам Риби демонструють всю свою ніжність і сексуальність.