Люди цих знаків Зодіаку найчастіше хворіють – а ви про це знали?

Кожен знак зодіаку має вразливість до здоров’я. Хтось більше, хтось менше. Найкраще здоров’я у Овнів та Левів, найслабше у Раків та Дів. Це можна змінити, якщо застосовувати прості правила.

Наприклад, Овни дуже рідко хворіють, але якщо захворіли, то з високою температурою і вояжем до лікарні. У Овнів добрий імунітет, вони це знають і не бережуть себе. Це призводить до запалень, головного болю та нервових зривів внаслідок перевтоми. Овнам важливо вчасно зупинятися та відпочивати.

Тельці

Тельці схильні до захворювань горла і щитовидної залози. Захворювання у них проявляються не яскраво, тому переходять у хронічну фазу і періодично загострюються. Вони скаржаться на першіння в горлі, фарингіти, ангіни та ларингіти. Бережіть горло та лікуйте перші симптоми ГРЗ, інакше ускладнення вам забезпечені.

Близнюки

У Близнюків найчастіше буває безсоння і нервові зриви, вони в цілому схильні до нервових захворювань і захворювань легень, наприклад, астма, запалення легень, алергії. Все нормалізується, коли вони перебувають у нормальному емоційному стані. (Читайте також, Китайський гороскоп на квітень 2023 року: кого можуть обдурити, а на кого чекають щасливі випадковості).

хворіють

Раки

У Раків доволі слабкі показники по здоров’ю, але серед них дуже багато довгожителів. Чому так складається? Тому що зберігати своє здоров’я це кармічне завдання Раків. Якщо завдання не виконується, то у них виникають захворювання шлунка, підшлункової залози, кишечника, а після цього руйнуються всі інші системи і Раки відчувають постійне нездужання. Також під ударом у них груди.

Леви

У Левів доволі непогані показники по здоров’ю, найчастіше їх турбують захворювання серця і спина від лопаток до попереку. Їм важливо мати точку опори і бути впевненим у собі, тоді жодне захворювання їм ні до чого.

Діви

Діви від природи наділені хорошим здоров’ям, але вони дуже недовірливі, тому у них багато захворювань типу вегетосудинної дистонії, дисбактеріозу, синдром хронічної втоми. У стані перенапруги до них липнуть усі болячки і Діва стає хронічно хворою. Потрібно дбати про правильне харчування та режим сну та відпочинку, тоді вони залишатимуться здоровими довгі роки.

Хворіють

Терези

У Терезів слабкі нирки, сечовивідні шляхи, обмін речовин і шкіра, їм не можна переохолоджуватися і зловживати солодким та солоним. Варто звертати увагу на функцію надниркових залоз, у разі порушення підвищуватиметься артеріальний тиск.

Скорпіони

Слабке місце Скорпіонів – статеві органи та пряма кишка. Скорпіони дуже витривалі, але при сильних та тривалих навантаженнях може загострюватися геморой, знижуватись статева функція. (Читайте також, Індійський гороскоп на квітень 2023: хто зустріне свою долю, а кому посміхнеться успіх). А для них нормальний потяг дуже важливий, тому не допускайте, щоб стрес зруйнував вашу сексуальність.

Стрільці

У Стрільців слабке місце — ноги, причому це можуть бути різні болі в ногах або суглобах, набряки, застої лімфи, варикозне розширення вен. Їм потрібно більше рухатися та зміцнювати м’язи ніг. Ще одна мета Стрільців це печінка, їм не варто зловживати шкідливою їжею.

Хворіють

Козероги

Козероги – лідери з каменеутворення – камені в нирках або жовчному міхурі захворювання, що часто зустрічається серед Козерогов. Друге захворювання, яке найбільш зустрічається у цього знаку Зодіаку – обмеження рухливості в попереку або суглобах. Щоб запобігти або знизити ризик цих проблем, Козерогам потрібно навчитися не ображатися і висловлювати свої емоції, а також дозволяти собі більше.

Водолії

Водолії часті гості травматолога. У них часті вивихи, пошкодження кісточок, забиті місця, падіння. Все через те, що вони постійно квапляться. Це ніяк не змінити, просто бережіть себе. Водолії дуже переживають, якщо у них щось не виходить, тому у них часті нервові зриви.

Риби

У Риб дуже часто болить душа, вони дуже схильні до меланхолії, депресії. Милі Риби, включайте у своє життя більше творчості та розфарбовуйте своє життя у яскраві фарби, пишіть вірші, малюйте