Гороскоп на тиждень з 10 по 17 квітня для всіх знаків зодіаку

Астролог і таролог Юлія Ліфанова розповідає про тиждень вогняного сполучення Юпітера та Сонця в Овні, а також чарівну тріну між Венерою та Плутоном у повітряних знаках.

Починається тиждень з розширення свідомості та волі — Сонце та Юпітер з’єднуються в Овні 11 та 12 квітня, але енергетика їхнього злиття триматиметься аж до повного виходу Сонця з Овна — аж до 21 квітня. Тому ви можете відчути цього тижня величезний стимул почати щось нове, ніби Всесвіт буквально розширює ваш внутрішній двір і ви виглядаєте у величезне відчинене вікно.

Втім, 12 і 13 квітня Всесвіт ніби трохи заземлить вас, питаючи — а наскільки ваші внутрішні потреби душі реально докласти до земних та матеріальних речей? (Читайте також, Китайський гороскоп на квітень 2023 року: кого можуть обдурити, а на кого чекають щасливі випадковості). Це відбувається через позитивний аспект Місяця в Козерозі до Вузла Майбутнього та Урану в Тельці — доведеться задуматися про гроші, про якусь стабільність та комфорт.

Гороскоп

Крім того, 12 квітня Венера заходить до Близнюків, роблячи це вперше за 225 років аспект трін до Плотону у Водолії! Венера — символ жінок та диспозитор вузла майбутнього (вона є провідником програм, які мають реалізуватися у нас до 13 липня 2023 року), а Плутон — планета впливу та великих мас, що відповідає за зв’язок у групах людей та серед однодумців.

Ймовірно, що 12 квітня буде можливість знайти людину, яка добре інформує вас з питань документів, поїздок та квитків. Або направить туди, де варто підтягнути знання, прокачати якісь навички. Швидше за все, подібна інформація прийде до вас від жінки.

А вихідні закінчаться глибоким зануренням у психологію — Місяць зайде до Риб, з’єднавшись із Сатурном — планета, яка наголошує на питаннях сну, езотерики, психології, навколосвітніх подорожей. У будь-якому випадку буде велике бажання поринути у своє несвідоме.

Гороскоп

Овен

З’єднання Юпітера та Сонця у вашому знаку 11-12 квітня принесе вам море оптимізму та заряд розпочати щось нове, пов’язане з особистим проектом. Або у вас зародяться нові почуття.

Трин Місяця та Вузла майбутнього 12-13 квітня відбувається у ваших секторах фінансів та кар’єри — у вас буде прогрес у здобутті посади, звання або ви досягнете якоїсь фінансової мети.

Трін Венери та Плутона, а потім з’єднання з Місяцем у повітряних знаках 13-15 квітня може принести хорошу новину чи просто комунікацію з жінкою, яка допоможе в оформленні паперів, документів, чи просто допоможе для вашого прориву у якомусь колективі.

З’єднання Сатурна з Місяцем 16 квітня може принести бажання поринути у психоаналіз, попрацювати з психологом, відвідати майстер-клас з творчості чи просто побути на самоті.

Телець

З’єднання Юпітера та Сонця у вашому знаку 11-12 квітня принесе вам прорив, ідею, пов’язану з виходом із якоїсь кризи або пов’язаної з великою фінансовою метою.

Трін Місяця та Вузла майбутнього 12-13 квітня відбувається у вашому будинку та секторі подорожей – ви можете задуматися про поїздку, або проходитимете важливе для себе навчання, яке принесе матеріальну базу.

Трін Венери та Плутона, а потім з’єднання з Місяцем у повітряних знаках 13-15 квітня може принести допомогу від жінки в рамках вашої кар’єри – вам заплатять велику суму грошей або ви просто домовитеся про якісь додаткові кар’єрні бонуси.

З’єднання Сатурна з Місяцем 16 квітня може принести довгу психологічну комунікацію з кимось із друзів. Наприклад, душевна розмова. Або ви займетеся благодійністю.

Гороскоп

Близнюки

З’єднання Юпітера і Сонця 11-12 квітня принесе вам прорив у колі друзів чи колективі, або вас буквально осяє якась ідея про ваше майбутнє.

Трін Місяця та Вузла майбутнього 12-13 квітня відбувається у вашому секторі підсвідомості та внутрішніх криз — ви зрозумієте як вийти зі складної фінансової ситуації, яка могла нависнути над вами (наприклад, на тему спадщини, кредиту, іпотеки, страховки).

Трін Венери та Плутона, а потім з’єднання з Місяцем у повітряних знаках 13-15 квітня зробить вас красивішими, дипломатичнішими та приємнішими в очах інших людей. Ви легко зможете досягти якоїсь мети, пов’язаної з далекою поїздкою.

З’єднання Сатурна з Місяцем 16 квітня може принести вам важливу розмову щодо вашої кар’єри з кимось із значних людей.

Рак

З’єднання Юпітера та Сонця 11-12 квітня принесе вам прояснення ситуації щодо кар’єри та мети у житті. На вас просто зійде якесь натхнення для кар’єрної реалізації.

Трін Місяця та Вузла майбутнього 12-13 квітня відбувається у вашому секторі відносин та друзів — може бути важлива матеріальна розмова з чоловіком, або ви зробите прорив у колективі чи в якихось соціальних мережах.

Трін Венери та Плутона, а потім з’єднання з Місяцем у повітряних знаках принесе вам прорив у опрацюванні своїх страхів та комплексів. Можливо ви наважитеся на консультацію з психологом.

З’єднання Сатурна з Місяцем 16 квітня може дати вам розуміння, в якій сфері ви хочете повчитися.

Гороскоп

Лев

З’єднання Юпітера та Сонця 11-12 квітня принесе вам прорив у розумінні цього світу. Наче ваше сприйняття розшириться завдяки якомусь диву.

Трін Місяця та Вузла майбутнього 12-13 квітня відбувається у ваших секторах роботи та кар’єри — може бути прорив у професійній галузі.

Трін Венери та Плутона, а потім з’єднання з Місяцем у повітряних знаках відбувається у секторах відносин та комунікацій усередині команди. Швидше за все ви поспілкуєтеся з якоюсь жінкою, яка допоможе вашій рекламі, просуванню чи досягненню гармонії у стосунках.

З’єднання Сатурна з Місяцем 16 квітня може принести вам глибокий відхід у питання своїх страхів, а також вашої психологічної залежності від якоїсь людини.

Діва

З’єднання Юпітера і Сонця 11-12 квітня принесе вам просвітлення у питанні особистої кризи – ви ніби зрозумієте, що з вами відбувається і звідки всередині є якісь рамки, обмеження, комплекси. У побутовому плані прорив у сфері інвестицій (купівля житла, ремонт).

Трін Місяця та Вузла майбутнього 12-13 квітня відбувається у ваших секторах дитини та навчання — на вас чекає певний прогрес у питанні покращення життя ваших дітей.

Трін Венери та Плутона, а потім з’єднання з Місяцем у повітряних знаках відбувається у секторах роботи та кар’єри. На вас чекає важлива розмова з якоюсь жінкою з вашої організації, яка буквально підкаже вам як здійснити щось у питаннях роботи. Також на вас чекає важливе досягнення у сфері здоров’я.

З’єднання Сатурна з Місяцем 16 квітня може принести вам психологічні одкровення у питаннях ваших взаємин із чоловіком.

гороскоп

Терези

З’єднання Юпітера та Сонця 11-12 квітня принесе вам прорив у питаннях ваших стосунків — ви можете зустріти нового партнера, або буде вибух емоцій у існуючих відносинах, який пов’язаний із вашими амбіціями на майбутнє.

Трін Місяця та Вузла майбутнього 12-13 квітня відбувається у ваших секторах нерухомості та великих інвестицій нерухомості та іпотеки — можливо, ви вдало вирішите питання про позику, страховку чи кредит.

Трін Венери та Плутона, а потім з’єднання з Місяцем у повітряних знаках відбувається у секторах навчання та особистої гармонії – можливо, у вас в оточенні з’явиться жінка, яка допоможе прокачати питання любові до себе. Також можлива вагітність, якщо є такі плани.

З’єднання Сатурна з Місяцем 16 квітня може принести спілкування з мудрим та досвідченим лікарем.

Скорпіон

З’єднання Юпітера та Сонця 11-12 квітня принесе вам покращення у питаннях здоров’я, режиму та роботи. У вас може покращитись фізичний стан, а на роботі можуть виникнути досить активні та вольові люди.

Трін Місяця та Вузла майбутнього 12-13 квітня відбувається у ваших секторах комунікацій з партнером та з колегами. Ймовірно, буде прорив у оформленні документів із чоловіком. Або вам допоможуть оформити папери для роботи або відрядження.

Трін Венери та Плутона, а потім з’єднання з Місяцем у повітряних знаках відбувається у ваших секторах нерухомості та великих вкладень. Імовірно, що станеться велике просування у питанні вашого місця проживання.

З’єднання Сатурна з Місяцем 16 квітня може принести появу серйозного хобі: психологія, живопис, фото.

Стрілець

З’єднання Юпітера та Сонця 11-12 квітня відбувається у вашому секторі кохання та дітей – можлива вагітність або просто виникнення закоханості. Також на вас чекає прорив у відкритті власної справи.

Трин Місяця та Вузла майбутнього 12-13 квітня відбувається у ваших секторах фінансів і — на вас чекає великий прорив у отриманні великої суми, або вам просто дадуть відповідь щодо зарплати. Також у вас буде покращення харчування та способу життя.

Трін Венери та Плутона, а потім з’єднання з Місяцем у повітряних знаках відбувається у ваших секторах відносин та поїздок. Найімовірніше з’явиться жінка, яка допоможе з переїздом чи оформленням документів.

З’єднання Сатурна з Місяцем 16 квітня може принести зобов’язання в рамках нерухомості або піклування про старших членів сім’ї.

Козеріг

З’єднання Юпітера і Сонця 11-12 квітня відбувається у вашому секторі житла – на вас чекає прорив у придбанні будинку, квартири або просто в питаннях місця проживання.

Трін Місяця та Вузла майбутнього 12-13 квітня відбувається між сектором вашої особистості та особистим проектом. Швидше за все ви зможете добре реалізувати себе у творчому середовищі. Також можлива вагітність.

Трін Венери та Плутона, а потім з’єднання з Місяцем у повітряних знаках відбувається у ваших секторах роботи та далеких поїздок. Швидше за все на вас чекає прорив питання в рамках роботи завдяки появі жінки співробітника або помічниці.

З’єднання Сатурна з Місяцем 16 квітня може принести вам бажання піти у розвиток навички, пов’язаної з блогінгом, психологією чи живописом.

Водолій

З’єднання Юпітера та Сонця 11-12 квітня відбувається у вашому секторі поїздок – у вас може виникнути екстрене бажання поїхати у невелику подорож.

Трін Місяця та Вузла майбутнього 12-13 квітня відбувається між секторами далеких поїздок та покупки житла – ви можете зняти квартиру закордоном або досягти успіху в питанні продажу старого будинку.

Трін Венери та Плутона, а потім з’єднання з Місяцем у повітряних знаках принесе вам покращення у відносинах з дітьми. Також може з’явитися дівчина, яка просуне ваш бізнес.

З’єднання Сатурна з Місяцем 16 квітня може принести вам структурування доходів або нове ставлення до ваших фінансів. Також можливо ви вирішите сісти на дієту.

Риби 

З’єднання Юпітера і Сонця 11-12 квітня відбувається у вашому секторі самооцінки — на вас чекає поява великої суми грошей, або на вас чекає якесь духовне одкровення.

Трін Місяця та Вузла майбутнього 12-13 квітня відбувається між секторами поїздок та колективу — ймовірно, що на вас чекає якийсь прорив у питанні заняття спортом чи якихось оздоровчих поїздок.

Трін Венери та Плутона, а потім з’єднання з Місяцем у повітряних знаках відбувається у вашому секторі далеких поїздок та житла. Імовірно, що до вас приїде далека родичка, або самі зважитеся на проживання закордоном.

З’єднання Сатурна з Місяцем 16 квітня може принести вам зростання самодисципліни, дієту або появу нового виду контролю за вашим тілом. Також можлива нова відповідальність.