Прислуговував у церкві: стали відомі деталі про чоловіка який вбив дружину і ненароджену дитину

Цілу країну сколихнуло моторошне вбивство 20-річної вагітної жінки. Вбивцею виявився її 27-річний чоловік, який наніс жінці три удари в районі шиї. Знайомі розповідають, що хлопець рідко проявляв агресію і навіть прислуговував у церкві.

6 квітня 2023 року довго пам’ятатимуть у селі Дроздинь, що у Рівненській області. Усе сталося на очах 18-річної рідної сестри. Дівчина каже, у той вечір вагітна Альона допомагала по господарству у батьків. Її 27-річний чоловік наполягав на тому, аби вони вже їхали додому у сусіднє село. Однак та відмовилася. І на це, як з’ясувалося, були причини. Альона боялася залишатися із чоловіком сам на сам.

Про це йдеться у сюжеті телеканалу ITV, передає “Це моя Україна“.

Проте згодом чоловік її таки забрав від батьків. Дорогою додому зупинився у лісі та побив вагітну дружину. Вона змогла вибратися та повернулася до батьківського дому. За декілька годин приїхав і він. Однак жодних вибачень так і не прозвучало. Були лише обіцянки.

А далі сталося те, від чого кров холоне у жилах. Чоловік скоїв жорстоке вбивство. Забравши водночас два життя: життя своєї дружини і ненародженої дитинки.

10 років прислуговував у церкві

Друзі молодика своєю чергою кажуть, що він ніколи не показував агресію.

“Ілля понад 10 років прислуговував у церкві. Пліч-о-пліч з іншими хлопцями. Він ріс на очах настоятеля храму” – розповідають у селі.

Батьки вбивці спілкуватись із журналістами відмовилися. Як стало відомо згодом, у той фатальний вечір чоловік був у стані алкогольного сп’яніння. Його затримали на околиці села та доставили до відділення поліції.

Зі слів правоохоронців, 27-річний зловмисник свою вину визнає частково, каже, не мав наміру вбивати кохану. За скоєне йому тепер загрожує від 10 до 15 років за ґратами або довічне ув’язнення.

Повний відеосюжет:

Читайт також: Івану було 50 років, сестричці – тільки 10, за життя матері боряться лікарі: потрібна допомога жінці, яка вижила внаслідок обстрілу.