Непророблена Венера: несподівана причина невдач у особистому житті – дізнайтеся, як це виправити

Розповідаємо, як далекі планети можуть впливати на ваше особисте життя.

Всі небесні тіла в натальній карті розташовуються певним чином, унікальним для кожної людини. Їхня якість і те, як вони впливають на життя, індивідуально. Тому одним дівчатам щастить у кар’єрі, але не щастить у коханні. Іншим — навпаки, тощо…

Як опрацьовувати планети, щоб знайти жіноче щастя? Розповідає Юлія Сливка, професійний астролог та засновник Школи Астрології ім. Юлії Сливки.

Найважливіші планети для жіночого щастя

Дівчата живуть у щільній взаємодії з Місяцем – супутник нашої планети відповідає за емоції, і з Венерою – він відповідає за почуття. (Читайте також, Гороскоп на тиждень з 10 по 17 квітня для всіх знаків зодіаку). Також важливим є Марс — ми говорили вище про те, що він дає нам життєву енергію, живить пристрасть і сексуальну привабливість.

Коли астролог розбирає натальну карту жінки та вивчає показники на особисте щастя, головна увага приділяється Венері. Ця планета відповідає за любов і наші очікування від стосунків. Саме вона визначає, яких залицянь ми чекаємо від партнера.

Крім того, Венера відповідає за жіночу цілісність та самооцінку. За те, наскільки ми вміємо приймати залицяння та компліменти. Тобто саме її характеристики стосуються як мінімум двох із чотирьох життєвих завдань. І якщо характеристики цієї планети в натальній карті не дуже хороші, це не привід впадати у відчай – Венера дуже чуйна і швидко реагує на опрацювання і прагнення з нею подружитися.

Якщо жінці не вдається щось у певній сфері, вона, швидше за все, не дуже добре знає саму себе. Не розуміє своїх слабких і сильних сторін, не знає показників своєї натальної карти.

Отже, вона просто не розуміє, які характеристики їй варто опрацювати і якими інструментами скористатися, щоб прийти до успіху та щастя. Тому розпочати роботу над покращенням свого життя варто з вивчення показників своєї натальної карти.

Венера

Як опрацьовувати планети, щоб знайти жіноче щастя

Потрібно постійно приділяти увагу Венері, щоб не втратити зв’язок зі своїм жіночим початком. Коли ця планета не опрацьована, вона може стати причиною виникнення дуже багатьох складнощів. (Читайте також, Китайський гороскоп на квітень 2023 року: кого можуть обдурити, а на кого чекають щасливі випадковості).

Ознаки неопрацьованої Венери

  1. Дівчина непомітна для чоловіків. Незалежно від того, як вона одягається, малюється або поводиться, чоловіки майже завжди проходять повз неї.
  2. Дівчина часто потрапляє у стосунки з неправильними чоловіками, які не підходять їй. Вона сама ніби не помічає добрих хлопців, і її тягне на аб’юзерів, байдужих, невірних чи одружених чоловіків.
  3. Дівчина не дуже добре розуміє, чого вона хоче у житті та не може підібрати свій індивідуальний стиль. Навіть одягаючись у трендові чи дорогі речі, вона ніби не стає привабливішою та красивішою.
  4. Дівчина не доглядає себе, не приділяє час собі та своїм захопленням. А отже, не заповнює свою енергетичну посудину — стан втоми її не залишає, а на активне, динамічне та цікаве життя вона не має сил.

Венера

Які опрацювання потрібні Венері

  • Налаштуватись на активну роботу над собою, тому що не буде бажаного ефекту від дій, сенсу яких ви не розумієте.
  • Розібратися з ментальними установками та визначити, які стосунки потрібні вам і чого ви від них хочете.
  • Виробити свій стиль за натальною картою. Залежно від положення планети у певному знаку Зодіаку, є образи, які максимально підходять конкретній жінці. За допомогою такого підходу ви можете покращити якість прояву своєї Венери, яка призведе до гармонії та успіху в особистому житті.
  • Подружитися з Венерою можна, доглядаючи себе, роблячи б’юті-процедури. Але тут максимально важлива свідомість. Венера – планета естетики та стилю, але для неї важливі не великі матеріальні витрати, а ваш правильно сформований образ.
  • Є й хобі, які опрацьовують Венеру. Це завжди щось із сфери мистецтва та творчості. Планети до вподоби живопис, вокал, танці чи флористика.

Венера

В які дні тижня опрацьовувати планети

  • Оптимальний день для опрацювання Венери — п’ятниця, якою керує ця планета.
  • Крім того, потрібна робота з емоціями – це опрацювання Місяця, розслаблюючі практики, ванни із сіллю. Їх найкраще робити у понеділок, бо це день Місяця.
  • А ще важливими є опрацювання Марса — насамперед, це спорт та фізична активність. Цим найкраще займатись у вівторок, у день цієї планети.

Все сказане не означає, що в інші дні тижня не потрібно опрацьовувати зазначені планети. Просто опрацювання планети саме в «свій» день найбільш ефективне і дозволяє закріпити цю активність як звичку.