25-річний капітан ЗСУ хоче повернутися у стрій, йому потрібна наша підтримка

25-річний капітан ЗСУ Владислав Беседа захищаючи рідну землю на Донецькому напрямку, під час чергового ракетного обстрілу отримав тяжкі поранення. Він переніс вже 6 операцій. На разі Власдилаву потрібно зібрати 6 млн. грн. на сучайний протез з яким він зможе продовжувати службу у Збройних силах України, саме тому йому потрібна наша допомога.

Опублікував відповідний допис з закликам про допомогу для Героя «Пан Шаміль», який відомий своєю підтримкою зборів саме для воїнів, які потребують протезування та організацією їх лікування за кордоном. Відомий блогер Сергій Стерненко також закликав підтримати 25-річного Владислава.

“25-річний капітан ЗСУ Владислав, який повністю втратив руку, хоче повернутись на службу і продовжує збирати на дорогий біонічний протез. Допоможіть, будь ласка, хто скільки може.

Реквізити і деталі: https://send.monobank.ua/jar/VMNwrbsZZ

номер картки монобанки: 5375 4112 0487 1045

PayPal: vladbeseda@icloud.com

Детальна інформація на сторінці дружини” – йдеться у дописі “Пана Шаміля”.

Ось допис Сергія Стерненка з закликом підтримати Владислава:

25-річний капітан

Владислав хоче повернутися у стрій

“Владислав Беседа на 25 році життя захищаючи нашу Батьківщину на Донецькому напрямку, під час чергового ракетного обстрілу отримав тяжкі поранення.
Переніс 6 операцій та повністю втратив руку. Важко пояснити, як можна жити без руки, лише спробуйте годину не користуватись лівою рукою і вам все стане зрозуміло.
Маючи освіту Харківського національного університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба, залишаючись вірним присязі знову повернувся до служби в Збройних Силах України.
Фінансування за державною програмою вистачає лише на косметичний протез, натомість життя триває і Владислав створивши сім’ю мріє тримати свою майбутню новонароджену дитину двома руками.
Справжньому герою не важко захищати Батьківщину, як і вам стати героями для нього потрібно лише не бути байдужими.

Ми знаємо, що зараз усім важко, що допомагати все складніше, але просимо долучитися до збору та допомогти Владу відновити повноцінне життя. Ціль: 6 000 000 гривень” – звертається до небайдужих людей дружина Владислава Татьяна Беседа.

Відомо, що станом на 13 квітня на Банці Монобанку було зібрано 3 млн. грн. Давайте долучимося і допоможемо Владиславу повернутися до лав ЗСУ.

25-річний капітан
на фото Владислав Беседа

Раніше ми писали: 7 порад від Незламних: як НЕ треба реагувати на людей з протезами.