На Одещині пя’ний Молдовський «Ромео» порушив кордон, впав у рів і заснув там

Вчора, 12 квітня на Одещині прикордонники виявили громадянина Молдови, який в амурних справах незаконно перетнув Державний кордон України.

Як повідомляють у Держприкордонслужбі, з’ясувалось, що 35-річний громадянин Молдови напідпитку вирушив до своєї коханої, яка проживає в одному з населених пунктів Одеської області.

Порушник кордону не одразу зміг подолати інженерну перешкоду на самому кордоні, впав у рів і заснув. Прокинувшись, «Ромео» спробував продовжити подорож до коханої, але на заваді стали українські прикордонники, які  в подальшому доставили порушника у підрозділ.

Вартові закону притягнули до адміністративної відповідальності за ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України» затриманого “Ромео”.

Одещині
Фото: dpsu.gov.ua

В подальшому вияснилось, що молдованин не вперше незаконно перетинає державний кордон України. За попередні такі походенькі, йому заборонили в’їзд в Україну на 5 років. Термін дії попереднього обмеження мав закінчитися у березні 2024-го року. На цей раз громадянину Молдови винесене рішення про заборону в’їзду в Україну на 10 років.