«Час флірту та важливих жіночих розмов»: Венера у Близнюках до 8 травня – прогноз для всіх знаків зодіаку

Починається найлегковажніший і приємний період весни — Венера зайшла в повітряний знак Близнюки, де створюватиме приємний і душевний порив для поїздок, знайомств у дорозі та спілкування у колі жінок.

З 12 квітня по 8 травня позитивна та оптимістична Венера йде за знаком Близнюки, який відповідає за спілкування, поїздки, майстер-класи, документи та родичів. У такі моменти в повітрі відчувається справжня легкість і флірт, адже серед усіх повітряних знаків саме сузір’я Близнюки відповідає за швидкі міжособистісні комунікації та вміння доносити складне простою мовою. (Читайте також, Непророблена Венера: несподівана причина невдач у особистому житті – дізнайтеся, як це виправити).

Гороскоп

Можна сміливо сказати — до 8 травня у всіх нас просунуться питання спілкування в колективі, серед родичів та у процесах оформлення документів. Отже, прогноз для всіх знаків Зодіаку:

Овен

Венера заходить у ваш сектор поїздок та майстер-класів — ймовірно, що ви наважитеся поїхати в якийсь жіночий тур або у вашому оточенні з’явиться товариська, позитивна жінка. Вона може допомогти вам при оформленні документів, паспортів або сертифікатів.

Телець

Венера заходить у ваш сектор фінансів та самооцінки – у вас може значно зрости самоцінність завдяки якомусь подарунку чи спілкуванню з якоюсь жінкою. Крім того, Венера управляє вашим знаком, а значить змусить вас вирішувати більше різних фінансових питань – до 8 травня ви будете сильно захоплені зароблянням грошей.

Венера

Близнюки

Венера заходить у ваш знак, а значить робить вас привабливішим для оточуючих! У вас збільшується сексуальність, дипломатичність, з боку ви здається більш заманливою, доглянутою та стильною. Це приголомшливий час для знайомств, фотосесій та публічних виступів — багато даватиметься вам легше через зростаючу привабливість! У зв’язку з цим до 8 травня вам захочеться відвідати косметолога, фахівця з волосся та оновити гардероб.

Рак

Венера заходить у сектор підсвідомості та внутрішньої роботи — у вашому житті може з’явитися жінка, яка допоможе із внутрішніми конфліктами завдяки правильному та тактовному діалогу. Також Венера принесе вам поїздку в якесь гарне далеке місце – на екскурсію, у будинок відпочинку чи навіть курорт.

Венера

Лев

Венера заходить у сектор друзів і вечірок – у вашому житті може виникнути симпатія у дружньому оточенні, або ви просто більше почнете спілкуватися з жінками. Крім того, на вас чекає якийсь гарний подарунок від подруги (щоденник, книга, аксесуар).

Діва

Венера заходить у ваш сектор кар’єри та статусу — на ваше життя може позитивно вплинути група жінок, можливо, якісь позитивні комунікації з кимось із керівників. Також якщо ви планували отримати документ державного зразка, то у їхньому оформленні вам допоможе жінка.

 

Терези

Венера заходить у ваш сектор подорожей – ви можете вирушити в гарну поїздку, або зможете отримати гроші для покупки квитків, бронювання готелю або спа-курорту. Також на вашу думку може вплинути жінка – наприклад, вона подарує вам якусь ідею для просування вперед. Венера відповідає за ваш знак, а у Близнюках вона може дати вам настрій більше заглиблюватись у педагогічну чи освітню діяльність.

гороскоп на 12 квітня 2023 року
гороскоп на 12 квітня 2023 року

Скорпіон

Венера заходить у ваш сектор сімейних фінансів – у вас може бути придбання з партнером (наприклад, ви купите квитки на відпочинок), або у вашому житті з’явиться жінка, яка вас змінить. Вона може бути психологом, тарологом, гінекологом чи астрологом. Також можливо, що вам захочеться вкласти гроші на трансформацію себе (зробити груди, губи, вії).

Стрільці

Венера зайшла у ваш сектор партнера — на вас може чекати знайомство з привабливим чоловіком, який буде красиво доглядати за вами. Також можливо, що вам запропонують підписати якісь документи, затвердити договір або якийсь нотаріальний висновок.

Козеріг

Венера зайшла у ваш сектор роботи — у вас може з’явитися приємна та приваблива колега, яка з легкістю вестиме комунікацію та вирішуватиме питання щодо документів. Також ви можете взяти собі в найм дуже професійну робітницю (няня, прибиральниця). Крім того, Венера принесе вам значне покращення фізичного стану.

Гороскоп на 11 квітня 2023 року

Водолій

Венера зайшла у ваш сектор кохання та дітей – якщо ви плануєте вагітність, то у вас легко може статися зачаття. Також ви можете відчути велику наснагу для реалізації особистого проекту, занять хобі. Крім того, на вас чекає стан закоханості – не обов’язково в когось конкретно, може бути в себе, у пору року, в навколишній світ.

Риби

Венера зайшла у ваш сектор нерухомості, а значить на вас чекає поліпшення вашого місця проживання. Вам захочеться обставити будинок, купити якісь квіти, симпатичну тумбочку чи рослини. Якщо ви чекали на оформлення документів на житло, то до 8 травня ви їх отримаєте.