“Я був професійно опрацьований брехуном”: Женя Янович вперше розповів хто такий Спартак Суббота

Актор і телеведучий Євген Янович, який довгий час вів шоу “Подкаст терапія” разом з психологом Спартаком Суботою розповів, що він насправді думаю про свого товариша.

Відповідний допис він опублікував на своїй фейсбук-сторінці, передає “Це моя Україна“.

Пряма мова:

“Цим відео я хотів би змінити речі, на які впливаю. А в моїй владі лише власні думки, власні бажання і власні дії.
Моя думка: я був професійно опрацьований брехуном. Навіть якщо Спартак виграє суд, моя думка не зміниться. Занадто багато непотрібної патологічної брехні я дізнався.
Моє бажання: вберегти якомога більшу кількість людей від впливу Спартака. Адже більшість прихильників підпадають зараз під дію «підтверджувального упередження». Коли інтерпретують інформацію таким чином, щоб вона співпадала із власними попередніми враженнями про Спартака Субботу.
Моя дія: записати дане відео. Розуміючи всі ризики, беручи на себе відповідальність і усвідомлюючи можливі наслідки” – говорить Женя Янович.
Ось саме відео:

Що відомо про скандал

Нагадаємо, нещодавно в мережі з’явилося розслідування про діяльність психолога Спартака Суботи. Автор статті засумнівався, що у терапевта є медична освіта і викрив його в сексі з клієнтками. До прикладу він навів дівчину Анну, яка отримала травматичний досвід після залицянь Спартака.  Крім того, він сказав, що знає про п’ять таких випадків.

Також відомо, що Женя Янович вирішив закрити проект після скандалу зі Спартаком Субботою.