Великдень 2023: найкращі привітання та листівки

Великдень у 2023 році припадає на 16 квітня, зазвичай Світла Христова Неділя відзначається урочистими богослужіннями. Крім цього, в цей день варто щиро помолитися до Господа і провести день з сім`єю.

В цей день українці вітають одне одного з цим світлим святом. Саме тому інформаційний портал “Це моя Україна” підготував для Вас найцікавіші привітання та листівки.

Привітання на Великдень 2023

Явилась милість нам Господня
І оживила світ, немов в раю;
В знаменне світле свято Великодня
Вітаю щиро кожну я сім’ю!

***

Бажаю щастя й злагоди в родині
Та благодаті Божої з небес
І хай по всій лунає Україні:
– Христос воскрес!
– Воістину воскрес!

***

Писанок веселий візерунок,
Кошик шинки, хрону, ковбаси,
Воскресіння Божого дарунок,
Посвятивши, з церкви принеси.
І збери усю свою родину,
Паски кожному по скибочці роздай,
Помолись за неньку Україну,
За батьків, дітей і за наш край.
ХРИСТОС ВОСКРЕС!!!
ВОІСТИНУ ВОСКРЕС!!!

***

Вітаємо вас із світлим і радісним святом – Великоднем. Бажаю вам щастя і радості, віри і благополуччя! Нехай чудесне свято Пасхи принесе любов та світло у вашу родину, щирість та добро у взаємини, а головне – здоров’я і мир. Нехай господня ласка вас зігріває і навчає щастя. Христос Воскрес!

***

Вітаю вас із Великим днем Христового Воскресіння! Зичу вам міцного здоров’я, щастя і доброї долі. Хай ваші серця наповнюються радістю, а Великодні дзвони, духмяна паска, писанки принесуть у ваші оселі мир, злагоду, світлу радість!

***

Христос Воскрес! Бажаю всім добра, злагоди і щастя. Цінуймо прості речі й події, терпляче ставитися до всього, бути вдячними за все те, що маємо. Щастя в наших руках і бажаю грамотно ним розпоряджатися!

***

Вітаю з Великоднем! У Світле Христове Воскресіння бажаю вірити, мріяти, сподіватися! Живіть із любов’ю в серці, цінуйте кожен момент свого життя та прислухайтесь до поклику серця. Нехай Господь захистить вас від бід та негоди! Нехай світле свято принесе благодать, спокій та щастя!

***

Христос Воскрес! Бажаємо вам Божої благодаті на кожен новий день. Нехай благословення зійде на вашу сім’ю, а Господь дарує міцне здоров’я і довге активне життя, сповнене радісних подій. Нехай поряд по життю будуть лише вірні, добрі та чуйні люди. Нехай береже вас Господь і відводить усі біди та неприємності від вашого дому!

Листівки на Великдень 2023

Великдень

Великдень

Великдень

Великдень

Великдень

Великдень

Що можна і не можна робити на Великдень

Нагадуємо, що свято потрібно провести в хорошому настрої, дарувати оточуючим посмішку і обов’язково давати пробачення. Ще на Великдень прийнято подавати милостиню нужденним. Допомогти їм можна невеликою сумою грошей або їжею, наприклад, хлібом, паскою, фарбованими яйцями, пирогами. На Великдень не прийнято дарувати один одному подарунки. Молодший за віком має першим сказати: «Христос Воскрес!» і почути у відповідь: «Воістину Воскрес!». В цей день також біля церкви збирається молодь і співає гаївки.

Стежте за нами тепер і на Google news.