Диякон Михайло Добкін з важливою заявою звернувся до ЗСУ (ВІДЕО)

Колись відомий політик, Михайло Добкін, який раніше зробив кілька скандальних заяв та був запідозрений у проросійських поглядах, вирішив 16 квітня на Великдень звернувся до ЗСУ.

Як видно з кількох відео, екс-мер Харкова вирішив остаточно піти у духовенство, але вибрав він для цього чомусь Українську Православну церкву Московського патріархату. Він провів Великодню службу в храмі святої благовірної цариці Тамари, після чого звернувся до українських військових, повідомляє “Це моя Україна“.

“Щоб Господь зберігав і приніс перемогу нашій багатостраждальній країні, богобережній Україні. Щоб усі повернулися живими і щасливими, що вони роблять для людей. За них моляться в кожному храмі – православному і не тільки православному по всій країні”, – зазначив диякон Михайло Добкін на відео.

Зазначимо, що Михайло Добкін отримав сан диякона УПЦ МП у квітні 2022 року. Хіротонію провів митрополит Харківський та Богодухівський Онуфрій. З того часу він майже зник з новин. Після цього його кілька раз бачили на фронті у військовій формі, але за словами військових він не проходить службу у ЗСУ, а їздив у зону бойових дій як волонтер.

Відео:

 

Підписуйтесь на новини «Це моя Україна»  тепер і в Telegram.