У Південній Осетії вагнерівець, який воював в Україні, убив людину з ДЦП (Відео)

В тимчасово окупованій росіянами Південній Осетії “вагнерівець”, який повернувся з війни в Україні вбив місцевого мешканця з ДЦП Сосура Валієва. Який помер від отриманих травм у лікарні.

Як повідомляє Кавказ Реалії, одного з трьох підозрюваних у вбивстві затримали наступного дня, 18 квітня. Відомо, що вбивство трапилось 17 квітня, у Цхінвалі на вул. Сталіна. Затриманим виявився найманець ПВК “Вагнер” 34-річний Георгій Сіукаєв, який воював в Україні.

За повідомлянням місцевих телеграм каналів, затриманий нещодавно повернувся з війни в Україні, де проходив службу у ПВК «Вагнера». До вагнерівців він потрапив із в’язниці – він відбував ув’язнення за вбивство, скоєне у 2014 році. Двох інших підозрюваних шукають.

Нагадуємо, “Амністований” за вбивство вагнерівець, повернувся додому і знову вбив односельчанку (Відео)

Президент самопроголошеної Південної Осетії Алан Гаглоєв провів екстрену нараду у зв’язку із вбивством жителя Цхінвала. Він назвав цю справу резонансною. і закликав правоохоронців “дістати з під землі” усіх причетних до злочину.

Місцеві телеграм канали поширювали відео, стверджуючи, що це саме момент вбивства потрапив на камеру відеоспостереження. На відео видно, що “Арбалет”, а саме такий позивний був у найманця із ПВК “Вагнер”, за твердженнями телеграм каналу “ЧП / Осетия”, робить різкий рух у бік Сослана Валіїва, що страждає на ДЦП, і завдає удару ножем.