“Все сталося на очах у 5-річного сина”: поблизу Тульчина жорстоко вбили 26-річну жінку

На очах 5-річного сина, мешканець Тульчинського району вбив молоду жінку.

Як розповідають односельці та рідні жертви, місцевий мешканець серед ночі увірвався до помешкання, де жила 26-річна Ганна Чернишевська з 5-річним сином та жорстоко вбив її на очах у дитини.

Роздягнене тіло жінки знайшли у лісосмузі під Тульчином, вкрите гілками та присипане землею. Упізнати рідну доньку через жахливі ушкодження було важко навіть матері.

Затримано 28-річного мешканця Тульчинського району

Затриманий чоловік вже давно був в полі зору поліції Вінницької області. Зовсім недавно його судили за пограбування, він серед білого дня зірвав золотий ланцюжок із жінки. 4 квітня Тульчинський суд виніс вирок – 6 місяців за гратами. Але чомусь чоловік був на свободі.

Про загиблу Ганну пишуть, що вона працювала у рентген кабінеті. Порядна і доброзичлива. Розлучена, мала стосунки з місцевим хлопцем, але їй не давав спокою ось цей чоловік що вбив її… Начебто, тієї ночі він ломився в її будинок, Ганна йому відчинила, щоб не розбудити дитину. А він з неї познущався і жорстоко вбив.

на очах у 5-річного сина вбив матір
на фото Ганна Чернишевська

В поліції повідомили деталі

За попередньою інформацією слідства, підозрюваний приїхав до потерпілої додому у селище Кирнасівку в ніч з 13 на 14 квітня. Під час спілкування між ними виникла суперечка, яка згодом переросла у конфлікт. Чоловік спочатку вдарив потерпілу по обличчю, а потім, коли вона впала на землю, почав її душити. Щоб приховати злочин, зловмисник завантажив тіло потерпілої до її ж автомобіля та вивіз на околиці Тульчина, де прикидав його землею та гіллям. Потім відігнав автомобіль на 20 км від будинку потерпілої.

Слідчі повідомили зловмисникові про підозру в умисному вбивстві. Суд обрав йому запобіжний захід – тримання під вартою. Якщо вина буде доведена, то йому світить 15 років тюрми.” – йдеться в повідомленні.

Як зазначає місцеве видання “33канал” мати загиблої та її чоловік просять розголосу цього злочину, оскільки вважають, що справу можуть “зам’яти”.

Читайте також: Небажала доглядати за хворою лежачою матір’ю: на Львівщині 60-річна жінка зарубала свою маму.