Щоб шлюб був щасливий: у якому віці виходити заміж кожному знаку Зодіаку

До 25 років чи після 35? Дізнайтеся, коли вам варто узаконити свої стосунки згідно з гороскопом.

Яким знакам Зодіаку краще не тягнути із шлюбом, а кому слід почекати? Розповідає астролог Михайло Кондра.

Овни

Овнам найкраще виходити заміж не раніше 22 років. Їм, як правило, потрібен час, щоб навчитися глибше розуміти себе та свої потреби, а також розвинути навички управління своїми емоціями та поведінкою. Тому, можливо, їм варто почекати, доки вони будуть готові до такого серйозного кроку, щоб не приймати поспішних рішень та не пошкодувати про це пізніше.

Телець

Тельцям найкраще виходити заміж у 25-30 років. Тельці, як правило, цінують стабільність та надійність у житті, включаючи особисті стосунки. Вони воліють довгострокові відносини, засновані на глибокому розумінні, повазі та любові. Тому їм знадобиться час, щоб знайти відповідного партнера і створити здорові, глибокі відносини, на яких можна побудувати щасливий шлюб.

Близнюки

Близнюкам, щоб уникнути кількох шлюбів, варто виходити заміж пізніше 30 років. Зазвичай вони хочуть зберігати свою незалежність та свободу дій у відносинах. Представники цього знака схильні до мінливості, люблять різноманітність та нові враження, тому їм може бути важко залишатися вірними одному партнеру протягом тривалого часу.

Рак

Ракам найкраще виходити заміж у віці 22-25 років. Їм може знадобитися багато часу, щоб побудувати глибокі стосунки та навчитися довіряти своєму партнерові. Вони схильні до захисту своїх емоцій та почуттів, тому важливо, щоб їхній партнер був готовий терпляче працювати над відносинами та поважати їхні межі. Крім того, Ракам важливо знайти партнера, який підтримує їхню кар’єру та життєві цілі.

виходити заміж

Лев

«За зірками» Левам найкраще виходити заміж після 35 років. Представники цього знака Зодіаку часто мають яскраву особистість і енергійний характер. Тому їм потрібен партнер, який зможе врівноважити їхні емоції та зробити їхнє життя більш стабільним. Вони цінують у своєму партнері інтелект та почуття гумору, а також повагу до їхньої особистості.

Діва

Найкращі проміжки для укладання шлюбу у Дів між 22-24 та 25-29 роками. Діви часто очікують від партнера такого ж ступеня відданості, який вони готові вкласти у відносини. Тому важливо знайти партнера, який буде готовий вести спільне життя, що ґрунтується на взаємній повазі та довірі, а також на готовності до спільної роботи над відносинами.

Терези

Терезам краще виходити заміж після 20 років. Для того, щоб шлюб був щасливим, людина з цим знаком має обирати партнера, який також прагне рівноваги та справедливості у відносинах, який готовий до відкритого спілкування та взаєморозуміння. Також важливо, щоб партнер був готовий працювати над відносинами та вирішувати конфлікти за допомогою спілкування та компромісів.

виходити заміж

Скорпіон

Скорпіони здатні побудувати щасливий шлюб у будь-якому віці. Представник цього знака може бути більш схильний до створення відносин, заснованих на інтенсивних емоціях, пристрасті та глибокому емоційному зв’язуванні. Скорпіони зазвичай прагнуть до того, щоб їхній шлюб був глибоким та інтенсивним. І вони готові ризикнути, аби отримати такі стосунки.

Стрільці

Стрільцям найкраще виходити заміж після 35, оскільки вони схильні відкладати прийняття рішень напотім. Важливо, щоб партнер Стрільця був готовий до відкритого спілкування та взаєморозуміння, оскільки вони зазвичай люблять спілкуватися та висловлювати свою думку. Взаємна повага, довіра та комунікація можуть бути важливими факторами для створення щасливого шлюбу.

Козеріг

Для Козерогів чудовий вік для шлюбу – до 25 років. Люди, народжені під цим знаком, зазвичай цінують стабільність та надійність. Тому у шлюбі вони можуть шукати партнера, який матиме схожі цінності. І, звісно, буде готовий до серйозних стосунків.

Водолій

Для Водоліїв, які прагнуть свободи та незалежності, найкращий вік для шлюбу – після 40 років. Вони прагнутимуть до створення відносин, у яких ніхто не обмежуватиме їхні права і ні в якому разі не буде ні в чому їх обмежувати. Коли вони вирішать створити сім’ю і одружитися, то шукатимуть партнера, який стане для них надійним другом, на якого можна спертися у скрутну хвилину.

Риби

Для Риб найкращий вік для шлюбу – до 27 років. Представники цього знака зазвичай мають високу емоційну чутливість і часто поводяться відповідно до своєї інтуїції та емоцій. Для шлюбу вони можуть шукати партнера, який розумітиме їхні емоційні потреби і буде готовий вислухати їх, коли вони потребуватимуть цього.