Затемнення Великої Мутації: астролог назвав 5 знаків зодіаку, чиє життя назавжди зміниться після 5 травня

Астролог і таролог Юлія Ліфанова розповіла, які знаки зодіаку зазнають найбільших та доленосних випробувань.

З 20 квітня по 5 травня на нас чекає Мутаційний Коридор затемнень, який відбувається відразу на двох осях — Овен-Терези і Скорпіон-Телець. Через те, що буде зачеплено аж 4 сектори в гороскопі кожної людини, затемнення накладатимуть на долю кожного з нас буквально фатальні події. Вони можуть бути пов’язані з різким переглядом способу життя, планів на майбутнє та те, як ви цінуєте себе. (Читайте також, Ретроградний Меркурій з 18 квітня по 15 травня — поради астролога).

Перше затемнення – 20 квітня в Овні – зачіпає тему егоїзму, любові до себе і того, як важливо ставити свої потреби на перше місце.

Друге затемнення — 5 травня в Скорпіоні — вкаже, що настав час завершити у вашому житті, наприклад якусь залежність, токсичність, звичку, щось деструктивне. І в той же час це затемнення дасть глибокий емоційний прорив – приготуйтеся!

Затемнення

Овен

Затемнення змусить вас переглянути свої цілі у житті: як професійні, так і загальнолюдські. Ви відчуєте приплив енергії, щоб реалізувати себе, відповівши на запитання, хто я, що для мене щастя в житті? Затемнення Великої мутації – і 20 квітня і 5 травня – будуть пов’язані з вашою зовнішністю, з вашим тілом та іміджем. Ви можете задуматися про зміну свого зовнішнього вигляду, зачіски, манери поведінки в суспільстві.

Також варто відзначити, що затемнення відбувається на осі відносин, а значить ви можете поставити крапку в романі, або ваші відносини зазнають змін через партнера.

Телець

Затемнення Мутацій змусить вас переглянути вашу підсвідомість і ніби зцілиться, що в результаті призведе вас до серйозного одкровення у відносинах. Ви можете вирішити вийти заміж або взагалі розірвати стосунки, або зможете зустрітися зі своїм коханим через довгий термін. Також ймовірно, що у вас станеться важливе духовне одкровення, яке врешті-решт призведе вас до потреби поглиблення в психологію чи якогось потужного психологічного зв’язку з кимось.

затемнення

Терези

Затемнення Мутацій дає старт глобальним змінам у сфері ваших відносин — перша звістка відбудеться 20 квітня, а потім уже все літо буде низка важливих подій, які можуть стосуватися теми кохання та дітей у вашому житті.

Наприклад, навесні 2023 року ви можете познайомитися з кимось, або в існуючих відносинах почнуться фундаментальні трансформації, які закінчаться до 2025 року.

Скорпіон

Затемнення Мутацій змусять вас переглянути своє «Я» в рамках відносин, а також того, до чого ви йдете в сімейному житті. Ви можете зрозуміти, що вам необхідно переїхати, змінити спосіб життя, зайнятися собою та своїм здоров’ям. До 5 травня ви можете дійти зовсім нового розуміння того, як вам хочеться влаштувати своє життя.

У вас може статися важливий візит до лікаря, ймовірно, з’явиться новий спосіб лікування або ви отримаєте рекомендацію щодо зміни способу життя. Також події можуть торкнутися роботи — ви зважитеся на звільнення, або до вашої команди прийде новий харизматичний лідер.

Затемнення

Лев

Затемнення великих Мутацій можуть змінити вашу думку через появу нового вчителя, коуча, а може завдяки подорожі та знайомству з мудрою людиною. Також ймовірно важлива подія у вашому сімейному оточенні — може бути в одного з батьків, а може у зв’язку з рішенням про переїзд чи продаж/купівлю житла.

У період затемнення ви можете почати навчання або задуматися про переїзд. Пам’ятайте, що найближчі 2 роки змінюватимуть ваше уявлення про світ, розширюючи ваші бажання, ваш погляд на себе.