Любовний гороскоп на 25 квітня 2023 року для всіх знаків зодіаку

До вашої уваги любовний гороскоп на 25 квітня 2023 року для всіх знаків зодіаку від українських астрологів.

Овен

Цього вівторка ви можете вчергове наступити на вже знайомі граблі. Зірки кажуть, у ваших силах уникнути скандалу із обранцем. Достатньо покопатися в пам’яті, щоб ухвалити правильне рішення.

Телець

Любовий гороскоп на 25 квітня Вам говорить, що в цей день друга половинка може вберегти вас від помилки. Щоправда, лише в тому випадку, якщо ви її слухатимете беззаперечно. І радять вам 25 квітня налаштуватися на покірність.

Близнюки

Якщо кохана людина буде не в дусі, не намагайтеся її розвеселити. Цього вівторка ваші слова та дії мають бути спрямовані виключно на творення, а не на розвагу, говорять зірки.

Рак

Якщо ви знаходитесь у пошуках пари, то цього вівторка похапцем можете зробити помилкову ставку, кажуть зірки. Краще не спішіть “поперед батька в пекло”.

Вам буде цікаво: Рунний прогноз на тиждень, з 24 по 30 квітня.

Лев

Якщо кохана людина в цей день чекатиме на вашу реакцію, будьте гранично чесні, радять зірки. Незабаром вам самому може знадобитися аналогічна відвертість.

Діва

Цього вівторка ви повинні будете дотримуватись тактовності щодо другої половинки. Особливо у присутності сторонніх. Якщо хочете пожартувати з неї, робіть це наодинці.

Терези

Якщо кохана людина попросить вас про щось, виконайте її прохання, закликають зірки. І попереджають: 25 квітня поруч із нею може перебувати чимало охочих опинитися на вашому місці.

Скорпіон

Можливо, вам доведеться відстоювати свою честь саме цього вівторка. Зірки закликають вас довго не розгойдуватися, якщо поруч виявляться вороги.

Стрілець

Якщо друга половинка буде налаштована на конфлікт, постарайтеся їй перешкодити. Зірки кажуть, що у ваших силах як зберегти відносини, так і остаточно їх зруйнувати.

Козеріг

Якщо вам щось треба від партнера, не намагайтеся взяти це силою. Зірки кажуть, 25 квітня правило пряника працюватиме значно ефективніше, ніж батога.

Водолій

Якщо ви знаходитесь у пошуках пари, 25 квітня маєте подивитися правді в очі і раз і назавжди відмовитися від якоїсь партії, яку ви помилково прийняли за перспективну.

Риби

Любовний гороскоп на 25 квітня говорить, що цього дня ви повинні будете читати між рядками. І попереджають: якщо сприйматимете слова обранця буквально, можете зробити невірний висновок.

Підписуйтесь на новини «Це моя Україна»  тепер і в Telegram.