5 ідеальних подарунків молодятам, які починають спільне життя

В наш час не обов’язково одружуватися, щоб оселитися разом — і не обов’язково жити разом, навіть якщо ви одружені. Тим не менш, для багатьох весілля — офіційна нагода перейти на новий рівень: та й назбирати на омріяні квадратні метри у шлюбі простіше…

Однак, повертаємось з небес на землю: що дарувати на весілля молодим, які починають жити разом? Звичайно, найкращий подарунок — гроші, але, якщо чесно, він приносить набагато менше радості.

Головне правило: перед тим, як купити дорогий і корисний у господарстві подарунок, обговоріть його з іншими гостями (щоб не повторитися) і з нареченими (чи доречний він).

молодятам

Основні оновлення

Кожна з нас має речі, до оновлення яких вічно не доходять руки: запрані рушники, які начебто все ще вбирають вологу; набір тарілок, які ви купили за знижкою у найближчому супермаркеті і так і не замінили; розрізнені сковорідки; наволочки із різних комплектів. Весілля — чудова нагода порадувати друзів чи рідних чимось із базових речей, але по-справжньому відмінної якості. (Читайте також, Топ 7 кімнатних рослин, які зруйнують ваш шлюб: терміново позбудьтеся їх).

Два головні правила:

  • не заощаджуйте,
  • не перестарайтеся.

Що можна подарувати:

  • чудова невагома і дуже тепла двоспальна ковдра – щоб не промахнутися з подарунком, важливо врахувати температурний режим і розмір, під однією ковдрою сплять ваші молодята або під двома;
  • декілька комплектів постільної білизни, що пошиті з якісного і щільного сатину (не заощаджуйте), вибрати можна однотонне або з простим малюнком;
  • набір хороших каструль і сковорідок (не перестарайтеся, 20 тапперверівських каструль швидше шокують молодят, ніж потішать, якщо, звичайно, один з них не захоплюється високою кухнею);
  • подарункову картку в гіпермаркет товарів для дому.

Якісний пилосос

Маленька квартира швидше забруднюється, але пилосос позбавляє необхідності “вмирати” над підтримуючим прибиранням. Втім, процес вибору та купівлі пилососа рідко приносить радість: хороший пилосос коштує до десяти тисяч, і ще й не прибирає сам. Навіть робот-пилосос треба чистити! Так що позбавте ваших улюблених молодят хоча б від необхідності самим витрачатися на цей необхідний предмет домашньої техніки.

молодятам

Можна подарувати:

  • робот пилосос;
  • вертикальний пилосос – зручно зберігати, займає мало місця;
  • потужний класичний пилосос – підійде для великої квартири з коморою і для власників пухнастих вихованців.

Спогади

Подаруйте вашим друзям альбом із їхніми спільними фотографіями (можна роздрукувати із соцмереж). Втім, у 2023 році це вже дещо старомодний варіант. Як щодо того, щоб сплатити друзям спільну романтичну фотосесію з оригінальною студією, підбором образу та роботою візажиста?

молодятам

Меблі

Хороший простий білий стіл можна поставити і в кухні як обідній, і в спальні – як робоче місце. До покупки гарного дивана молодята можуть дістатися лише через кілька років — і весь цей час обходяться саморобними конструкціями з палетів та подушок. Скоротіть їх шлях до домашнього комфорту, подарувавши затишні, універсальні та не надто громіздкі меблі.

Найкраще — сертифікат у магазин зі стильними меблями. Заздалегідь обговоріть, що може знадобитися нареченим і виберіть потрібний магазин – не варто оплачувати покупку в меблевому гіпермаркеті з одноразовими дешевими меблями.

молодятам

Спільні враження

Після початку спільного життя у наречених буде достатньо побуту, об який зможе розбитися їхній любовний човен. Чому б вам не стати тією людиною, яка допоможе їй протриматися довше? Подаруйте закоханим можливість отримати спільні враження поза домом.

Залежно від ваших фінансових можливостей та близькості до молодят це може бути:

  • сертифікат на спільний майстер-клас (наприклад, кераміка);
  • спільна активність – наприклад, іподром або скеледром;
  • спільну подорож.

Якщо вирішили подарувати на весілля гроші, тоді по класиці кладіть в конверт допустиму для вас суму і нумо у веселий танок на весіллі ваших близьких людей.