Термінові поради знакам Зодіаку на тиждень з 24 по 30 квітня – зробіть це, і ваше життя зміниться

Цього тижня знакам Зодіаку слід пам’ятати про ситуації, які їх чекають. Не забувайте про них і ваше життя змінеться в кращу сторону. Гороскоп склала астролог Джьотіш Ганна Русалкіна.

Овни

«Робота чи життя?» Цього тижня вам буде складно знаходити баланс між цими двома областями. Але нехай таке питання не виникає у вашій голові, адже завжди можливо знаходити плюси у роботі та відчувати її як частину вашого життя. Жити вже зараз, а не коли ви заробите сотні тисяч та мільйони. (Читайте також, Рунний прогноз на тиждень, з 24 по 30 квітня).

Тельці

Зверніть увагу на своє здоров’я та харчування, особливо на якість та кількість спожитої їжі. Відчуйте її, а не бездумно проковтуйте за переглядом стрічки новин. Їжа — це не лише матеріальна цегла нашого тіла, а й енергія життя, а з нею й успіху. Чим більш усвідомлено ви ставитися до цієї енергії, тим яскравіше вона виявлятиметься у вашому житті.

Близнюки

Зараз ви можете бути дуже різкими та нетерпимими. Іноді справді важливо виявляти ці якості, відбудовуючи свої особисті межі. Але постарайтеся зробити так, щоб по дорозі нікого не поранити — пам’ятайте, що навколо вас знаходяться такі самі живі люди. Знайдіть час для спорту та фізичної активності, щоб балансувати цю різку енергетику.

знакам зодіаку

Раки

Час побути трохи меркантильними та подумати про матеріальне, про гроші. Що ви можете зробити, щоб збільшити свої прибутки? Що ви можете дозволити собі за сьогоднішнього рівня доходу? Що з цього ви вже робите чи готові почати робити прямо зараз?

Леви

Нещодавно було сонячне затемнення і на вас воно, мабуть, впливає найбільше, адже Сонце — ваше джерело сил і життєвої енергії. Тому на цьому тижні не намагайтеся підкоряти Олімпи: зменште оберти і більше часу приділяйте собі, відпочинку, щоб просто відновлюватися від пережитого.

Діви

Хочеться всього й одразу, але так не вийде. Зараз гарний момент для рефлексії, роздумів про минуле і ті уроки, які воно вам принесло. Відпускайте старе, розчищаючи плацдарм для нового. Аналізуйте минуле, готуючись творити своє нове життя. Особливу увагу зверніть на здоров’я.

знакам зодіаку

Терези

Знайдіть як мінімум десять плюсів вашої роботи та запишіть їх. Час від часу подивіться в список, коли раптом стає важко і з’являється відчуття, що все не так і нічого не виходить. Якщо ви не працюєте, напишіть 10 пунктів, чому добре не працювати, а, наприклад, піклуватися про себе та дітей. Якщо ви шукаєте роботу — напишіть 10 пунктів про роботу вашої мрії.

Скорпіони

Затемнення було у вашому будинку ворогів, боргів та хвороб — і все це зараз певною мірою може активізуватися. Але це не причина для переживань, а привід для дій, що гармонізують. Найпростіше для вас – це благодійність, турбота про своє тіло та здоров’я, а також більш усвідомлене спілкування з іншими.

Стрільці

Вирушайте у невелику подорож у вихідні, сходіть на виставку, в музей або поблукайте історичними місцями вашого міста, попередньо почитавши про них. Можливо, у вас є піші екскурсії містом, до яких можна приєднатися. Одним словом, додайте більше нових вражень у ваше життя – це дасть вам енергію та сили.

знаків зодіаку

Козероги

Зараз вам може бути не дуже просто у відносинах з партнером: виникнуть непорозуміння, а емоції будуть абсолютно непередбачувані та не пропорційні до того, що відбувається. Скандал може виникнути через будь-яку дрібницю. Аналогічно з колегами по роботі та бізнес-партнерами. Дихайте глибше.

Водолії

Сміливо витрачайте гроші на свої хобі та захоплення, не затискайте їх, не відкладайте все до останньої копійки в скарбничку. Це буде не пустощі, а внесок у ваш розвиток, у розгойдування вашої енергетики, виведення її на інший рівень, а значить, формування вашого успіху.

Риби

Творчий і логічний, хаотичний і послідовний — вчіться поєднувати ці різні підходи до життя і погляди на реальність, не концентруючись лише на одному. Дозвольте собі іноді бути практичними, а в інший момент зовсім непрактичними. Наприклад, усвідомлено стежте за своїм харчуванням, а потім усвідомлено дозвольте собі з’їсти смачний тортик.