“Сонце виведе до мети”: астролог пояснив, як вплине Кармічна Магнітна Буря 24-28 квітня на долю кожного

Ступінь обурення Землі досяг піка — що це означає з погляду карми кожної окремої людини? Астролог та таролог Юлія Ліфанова розповідає, як використати цей час собі на благо.

У ніч на 24 квітня світ накрила найсильніша магнітна буря — її показник дорівнює позначці G4, за умови, що G5 є найвищим ступенем. Якщо пояснювати простою мовою, то в період такої аномалії магнітне поле землі «проминається» сонячними частинками (протонами та електронами) вони потрапляють на Землю, викликаючи спалахи електричних імпульсів, збої техніки та перепади психічного стану.

Цікаво, що цього разу, з 24 по 28 квітня, магнітні бурі відбуваються в період Коридору затемнення, а отже, несуть кармічне завдання перепрограмувати наше життя. Тому всі події, які відбудуться з вами до 28 квітня, продиктовані згори — вони мали статися, так було намічено.

Магнітна буря

Магнітна буря з погляду астрології

З погляду астрології подібна аномалія пояснюється зростаючою сонячною активністю. Адже Сонце в астрології — це символ нашої волі, характеру, спраги життя та прагнення реалізації. Імовірно, що з 24 на 25 квітня кожна людина відчує неконтрольоване бажання діяти, досягти якоїсь мети, зробити прорив.

Тим, хто перебуває у складному контакті зі своїм «Я» та внутрішньою «самостійністю», подібна магнітна буря може принести депресію, меланхолію, стан «втрати», начебто немає ясності, звідки брати потенціал для прориву.

магнітна буря

Що робити у періоди магнітних бурь до 28 квітня?

Під час магнітної бурі Сонце продукує потужний потік частинок, які вириваються на Землю. Долаючи мільйони кілометрів, вони вриваються на поверхню планети, ніби доносячи певний імпульс для дії.

Оскільки Сонце в натальній карті людини відповідає за реалізацію свого потенціалу, Юлія Ліфанова рекомендує в період з 24 по 28 квітня:

  1. Приємні фізичні активності (для контакту з тілом)
  2. Прослуховування улюбленої музики (бажано інструментальної – для контакту з духом)
  3. Заняття творчістю (щоб включити своє Сонце та контакти з емоціями)

Насправді, якщо весь період сонячної активності ви присвятите активації власного життя, то наприкінці Коридору Затмінь — 5 травня — ви досягнете якоїсь мети. Здійсниться прорив, який у чомусь навіть містичний і виходить за межу розуміння власного Я. Наприклад, ви можете прийняти важливе рішення в рамках кар’єри, відносин, творчості та любові. Але це рішення буде прийнято вами виходячи не з логіки, а виходячи з внутрішнього розуміння, як правильно вибудувати своє життя.