Новий фейк: чому «Дженніфер Еністон померла» зараз в тренді?

Фани Дженніфер Еністон почали хвилюватися за акторку після того, як в Інтернеті з’явилася інформація про її смерть.

Ось що видання “The Sun” розповідає про чутки, які згодом виявилися неправдивими.

Чому «Дженніфер Еністон померла» в тренді?

У березні 2023 року зірка серіалу «Друзі» Дженніфер Еністон стала ще одною знаменитістю на якій вирішили заробити негідники вигадавши смерть зірки.

У дописі, який поширився в мережі, стверджувалося, що вона померла 13 березня 2023 року.

«Дженніфер Еністон народилася 11 лютого 1969 року в Лос-Анджелесі. За нею сумуватимуть, але не забудуть. Будь ласка, висловіть своє співчуття та співчуття, прокоментувавши цю сторінку та поставивши лайк», — йдеться у фейковому дописі через The Daily Guardian.

Наразі невідомо, хто опублікував обман, але, як повідомляється, він почав поширюватися у Facebook.

Того ж місяця фейкові повідомлення в Інтернеті також стверджували, що популярний репер Jay Z помер і що зірка YouTube MrBeast також помер.

На разі дуже дивно, чому адміністрація Facebook зразу не перевірила ці дописи і допистила поширення фейків. Якщо ви побачите подібні дописи про смерть Дженніфер Еністон – знайте це фейк.

Де зараз Дженніфер Еністон?

Спочатку деякі шанувальники злякалися, думаючи, що чутки правдиві, але вони можуть бути впевнені, що вона жива і здорова.

24 квітня 2023 року Еністон була помічена за вечерею в Нью-Йорку зі своїм колишнім чоловіком Джастіном Теру а також Джейсоном Бейтманом і його дружиною Амандою Анкою, повідомляє Entertainment Tonight.

Останніми тижнями Еністон також бачили під час реклами свого нового фільму Netflix з Адамом Сендлером «Таємниче вбивство 2» і реклами своєї лінії догляду за волоссям LolaVie.

Читайте також: 2 частина “Дюни” стане епічним фільмом, який насичений екшеном – Дені Вільнев.