Секс із друзями нареченого та інші дивні звичаї народів, пов’язані з цнотою — ви будете шоковані

Від деяких традицій просто мурашки по тілу.

Одні її бережуть, інші, навпаки, намагаються якнайшвидше позбутися, щоб почати доросле життя. Знаходяться і ті, хто згодом робить операцію з відновлення цноти, щоб знову відчути себе юною. До речі, вперше в офіційній медичній практиці гіменопластика була проведена у 1962 році італійським гінекологом Бернуллом на власній донці. І лише через рік уже 35 тисяч жінок повернули собі цноту подібним чином.

Так чи інакше, але з невинністю пов’язано чимало забобонів, традицій і навіть обрядів. Про кілька найнезвичайніших у своєму блозі в соцмережах розповів відомий мандрівник Михайло Прилько.

Скільки цікавих звичаїв існує у світі! Багатьох ми не розуміємо, обговорюючи та критикуючи. Втім, і вони не розуміють нас, коли ми б’ємось яйцями на Великдень або вбираємо ялинки на Новий рік. Але ось від їхніх звичаїв, коли дівчина стає жінкою, іноді волосся дибки встає, — поділився Прилько. (Читайте також, Як розвинути в собі дар ясновидення: 2 способи, які реально працюють).

Отже, давайте дізнаємося, через що доводиться проходити незайманим на шляху до нового статусу в різних куточках нашої планети.

традиції
Фото: Getty Images

ТИБЕТ

Тут вважається ганебним бути безневинною. Якщо про це дізнаються у селі, то батьки виганяють дочку з дому. З цієї причини самі матері наказують дівчаткам спати щонайменше з 20 чоловіками, «доводячи», що подорослішали. Іноді в селах немає потрібної кількості партнерів, і тоді дівчата відловлюють сусідів і навіть примушують їх до цього…. А одружившись, часто з одним чоловіком не обмежуються — у сім’ях практикується щоб у жінки було кілька чоловіків.

ГУАМ

На цьому острові в Тихому океані цнотливим дівчатам заборонено виходити заміж. Звичай зберігся за межами столиці і досі. Позбавити цноти може лише фахівець (дефлоратор), причому за чималу плату.

традиції

ПАПУА НОВА ГВІНЕЯ

На сході країни цноти також позбавляє навчена людина. Тут у ролі першопрохідника виступає жрець, орудуючи дерев’яним ножем.

КОНГО

Перед весільною церемонією вождь повинен позбавити цноти наречену особисто. Якщо не справляється, його скидають і обирають нового, який завершує розпочате.

СОМАЛІ

У ряді африканських країн дівчатам буквально зашивають їх причинні місця після настання зрілості і розпорюють назад лише перед весіллям.

ФРАНЦУЗЬКА ПОЛІНЕЗІЯ

Перед першою шлюбною ніччю дівчина займається інтимом з усіма друзями та родичами чоловіка. Тільки після цього коханий сам може торкнутися її.

ОСТРОВА КУКА

Батьки схвалюють, коли дівчина має багато ранніх партнерів, адже якщо до настання 18 років у неї нікого не буде, то їй належить отримати досвід із 30 чоловіками поспіль.