Любовний гороскоп на 1 травня 2023 року: що обіцяють астрологи

До вашої уваги любовний гороскоп на 1 травня 2023 року для всіх знаків зодіаку.

Овен

Цього дня зірки радять вам бути уважними до другої половинки. 1 травня від ступеня вашої чуйності залежатимуть ваші подальші стосунки.

Телець

Любовний гороскоп на 1 травня 2023 року говорить, якщо ви побачите, що обранець не справляється зі своїми обов’язками, не стійте осторонь – направте його на правдивий шлях. Зірки попереджають: інакше це зробить хтось інший.

Близнюки

Цього дня на вас чекає нелегке завдання: відкрити коханій людині очі на щось важливе. Зірки закликають вас бути не лише чесним, а й коректним.

Рак

Якщо ви перебуваєте в пошуках пари, то будьте обережні цього дня: поряд з вами можуть бути конкуренти. Зірки закликають вас 1 травня не розслаблятися.

Лев

Не довіряйте прекрасним незнайомцям протилежної статі цього понеділка. Зірки кажуть, 1 травня ви можете стати жертвою підступності.

Діви

Тримайте кохану людину поруч із собою цього дня. Вам може знадобитися його допомога раптово. Причому так, що ви навіть одразу цього і не зрозумієте.

Терези

Любовний гороскоп на 1 травня 2023 року говорить, якщо друга половинка запропонує вам свою допомогу, не відмовляйтесь. 1 травня це буде виявом не слабкості, а мудрості, кажуть зірки.

Підписуйтесь на новини «Це моя Україна»  тепер і в Telegram.

Скорпіон

Візьміть все у свої руки, закликають зірки. Навіть якщо обранець буде наполегливо прагнути самостійності, не відпускайте його на волю. Це може дорого коштувати вашим відносинам.

Стрілець

Цього дня ви повинні у всьому радитися з партнером. Навіть якщо його думка буде вам не до вподоби, сам факт того, що ви не залишили його “за бортом”, зіграє вам на руку.

Козеріг

Зірки радять вам у цей день бути відвертим із коханою людиною. Навіть якщо доведеться відкрити йому непривабливу правду. Інакше можете остаточно закопатися у брехню.

Водолій

Якщо вам знадобиться допомога партнера, то йому про це обов’язково скажіть. Зірки кажуть, ваша звичайна самостійність могла привчити його бути ініціативним.

Риби

Якщо на вас чекає романтична вечеря, вибирайте тільки ті страви, в яких ви впевнені. Зірки кажуть, ваш стан і так далекий від досконалого – не вистачало ще підірвати здоров’я незнайомою їжею.

Читайте також наш щоденний гороскоп від українських астрологів.