Андор 2 сезон: стала відома дата виходу

Фанати “Зоряних воєн” з нетерпінням чекають на серіал Андор 2 сезон. На жаль, стрічка не вийде у 2023 році, прем’єру варто очікувати у 2024 році. 

Про серіал

Серіал «Андор» втілив у собі затребувану серед багатьох глядачів суміш, що складається з фантастики, бойовика, трилера, драми та пригод.

Його творцем виступив Тоні Гілрой. Сага стала четвертою за рахунком франшизи «Зоряні війни». Виконавчим продюсером став Дієго Луна, він блискуче виконав роль Кассіана Андорра. До акторської команди увійшли Стеллан Скарсгард, Алекс Фернс, Женев’єв О’Рейлі, Вілф Сколдінг, Нуф Макьюен, Адріа Архона, Чук Сібтайн, Дейв Чепман та ін.

Над сценарієм попрацювали багато талановитих людей, у тому числі Тоні та Ден Гілрой, Джордж Лукас та ін. Режисуру було довірено Бенджаміну Карону, Тобі Хейнсу, Сюзанні Вайт.

Сюжет серіалу Андор

У серіалі все відбувається навколо персонажа на ім’я Кассіан Андор. Історія відбувається за 5 років до подій фільму Ізгой, що вийшов у 2016 році. Життя знаменитого злодія насичене пригодами, оскільки відбуваються за часів формування Альянсу повстанців або як його ще називають Опір.

Об’єднання видатних особистостей піднімається на боротьбу проти Галактичної Імперії. До них приєднується і Кассіан, що переосмислює своє буття і встає в цей період на революційний шлях.

Андор 2 сезон
уривок з серіалу Андор

Коли вийде Андор 2 сезон

Дуже багато видань писало, що Андор 2 сезон вийде у жовтні 2023 року, але це на превекий жаль не так.

Так, недавно на американському фесті Star Wars Celebration компанії Luscasfilm та Disney розкрили терміни виходу другого сезону серіалу “Андор” і остаточно поставили крапку у суперечках коли ж вийде у прокат цей серіал.

Продовження історії повстанця Кассіана Андорра (Cassian Andor) з’явиться на екранах в кінці літа або на початку восени 2024 року.

Про те, що 2 сезон серіалу вийде у другій половині 2024 року підтвердило і авторитетне видання Variety.

Відомо, що зйомки нового сезону “Андор” стартували у листопаді 2022 року. Події серіалу розгортатимуться до перипетій повнометражного фільму «Ізгой-один» (“Rogue One”) – між третім та четвертим епізодами кіносаги Star Wars. Сценарист і творець серіалу Тоні Гілрой (Tony Gilroy) повідомив, що його команда має великі плани на другий сезон “Андору”, але він стане заключним.

Третій сезон на разі не планується, але все мабуть залежатиме від рейтингів саги і вражень від глядачів.

Читайте також: 2 частина “Дюни” стане епічним фільмом, який насичений екшеном – Дені Вільнев.