Ін’єкційна косметологія: що це, та які її переваги

Ін’єкційна косметологія – інноваційна, безболісна, безпечна та малотравматична косметологічна методика, суть якої полягає у підшкірному введенні препаратів, які забезпечують омолодження, оздоровлення, корекцію естетичних проблем. Уколи ставляться спеціальним медичним шприцем, оснащеним ультратонкою голкою, яка мінімально травмує шкірний покрив.

Пам’ятайте, що слід довіряти лише професіоналам, та вводити лише якісні препарати, EMET – якість перевірена часом. Використовуючи косметологічний шприц із тонкою голкою, косметолог акуратно вводить речовину у певне місце на необхідну глибину. Після проникнення в м’які тканини ін’єкційний склад починає діяти моментально. Вже після першого сеансу зникають мімічні та глибокі вікові зморшки, гіперпігментація, перші ознаки фотостаріння. Коригується обсяг певних частин обличчя та тіла, розсмоктуються помітні шрами, рубці, шкіра розгладжується, зникає целюліт, вирівнюється мікрорельєф, відновлюється гідробаланс, активуються регенераційні процеси.

Ін’єкційне введення препарату забезпечує позитивний ефект шляхом запуску потужних захисних функцій організму, які активують процеси відновлення клітин, стимулюють лімфо та кровообіг, нормалізують обмін речовин. Для кожного пацієнта косметолог індивідуально підбирає склад, що омолоджує, для ін’єкцій, враховуючи потреби шкіри, вік, ступінь вираженості вікових змін. Такий підхід дозволяє досягти максимально позитивних результатів та забезпечити тривалий ефект.

Ін'єкційна косметологія

Ін’єкційна косметологія для обличчя

Більшість ін’єкційних процедур розроблено спеціально для корекції різних проблем у сфері обличчя https://emet.in.ua/. З їх допомогою можна надати окремим зонам додатковий об’єм (вилиці, губи), скоригувати овал обличчя, розгладити зморшки, прибрати зайві тіні (під очима, у носогубних складках), покращити еластичність шкіри та ін. Препарати вводяться через мікропроколи, після яких не залишається жодних слідів.

Процедури, які застосовуються в ін’єкційній косметології, називають уколами краси. Пов’язано це з тим, що лише кілька ін’єкцій дозволяють досягти помітного ефекту омолодження, уповільнити процеси старіння та змінити зовнішність.

Ін'єкційна косметологія

Ін’єкційна косметологія для тіла

Ін’єкційна косметологія також успішно застосовується для усунення естетичних недоліків у різних зонах тіла. З їх допомогою можна проводити омолоджуючі процедури, позбавлятися надлишків підшкірного жиру, усувати надмірне потовиділення, покращувати зовнішній вигляд шкіри, відновлювати здоровий ріст волосся. Різноманітність ін’єкційних процедур для тіла не така велика, проте вони теж користуються великою популярністю, оскільки проводяться швидко, не вимагають тривалого відновлення і дозволяють досягти хорошого результату за короткий час.

Найчастіше ін’єкційні методи застосовують для корекції естетичних недоліків на видимих ділянках тіла. Це може бути область шиї, декольте, кистів рук та ін. А перед літнім сезоном особливо популярні стають мезотерапія ліполітиками (для позбавлення від жирових відкладень) і колагенотерапія живота і колін (для усунення в’ялості шкіри).