Любовний гороскоп на 2 травня 2023 року для всіх знаків зодіаку

Підготували для вас любовний гороскоп на 2 травня 2023 року для кожного зі знаків зодіаку.

Овен

Якщо ви перебуваєте у сварці з партнером, у цей день можете виправити ситуацію, якщо будете в достатній мірі мудрі та тактовні, кажуть зірки. І радять вам не давати на кохану людину.

Телець

Любовний гороскоп на 2 травня говорить, що друга половина цього дня може бути не до кінця об’єктивною. Тож не слід сліпо вірити їй – прислухайтеся до інтуїції, радять зірки.

Близнюки

Цього вівторка у вас із обранцем можуть бути різними не лише цілі, а й методи. Зірки закликають вас не намагатися залучити його до виконання своїх завдань. Нехай 2 травня кожен займається своєю справою.

Рак

Ви можете стати жертвою підступності представників протилежної статі, кажуть зірки. І закликають вас 2 травня не вірити нікому на слово. Довіряй, але перевіряй, як то кажуть.

Раніше ми писали: Індійський гороскоп на травень 2023: хто зненацька закохається, а хто збільшить свій дохід.

Лев

У цей день вам потрібно бути максимально відвертим із партнером. Зірки попереджають: напівправда 2 травня може запустити механізм, що руйнує відносини.

Діва

Любовний гороскоп на 2 травня говорить, що друга половинка навряд чи допоможе вам цього дня. І попереджають: якщо покладетеся на неї, можете не тільки сильно помилитися, але й зіпсувати стосунки з нею.

Терези

Якщо кохана людина чогось чекатиме від вас, не поспішайте йти в неї на поводі. Зірки кажуть, цього дня вам потрібно бути дбайливим та економним.

Скорпіон

Цього дня вам не потрібно боятися відвертих розмов із обранцем. Зірки кажуть, якщо ви будете не зовсім чесним, то можете знищити стосунки. Причому на завжди.

Стрілець

Якщо ви перебуваєте в пошуках пари, то в цей день можете прийняти необачне рішення. Зірки закликають вас провести цей день на самоті. Від гріха подалі.

Козеріг

Реагуйте на пропозиції обранця спокійно, закликають зірки. У цей день вам потрібно стежити за своєю інтонацією, оскільки важливо буде не тільки що ви говорите, а й як ви це робите.

Водолій

Цього дня вам потрібно буде діяти трохи егоїстично, кажуть зірки. І радять вам не мучитися з цього приводу – стосунки через це не постраждають, а лише виграють.

Риби

Якщо у цей день друга половинка перебуватиме поряд з вами, не соромтеся просити її про допомогу, кажуть зірки. І радять вам 2 травня більше довіряти їй та приділяти більше уваги.

Підписуйтесь на новини «Це моя Україна»  тепер і в Telegram.