Робота двірником та пісня про Путіна: що стало з зіркою “Х-Фактора” Андрієм Мацевком

Після “Х-Фактора” Андрій Мацевко старався пробитися в шоу-бізнес, але невдачі спіткали його що раз частіше. Все ж Мацевко не залишає спроби прославитися і випускає час від часу нові хіти, повідомляє “Це моя Україна“.

Завзятості Андрія Мацевка можна позаздрити, адже співак намагався потрапити на вокальний талант-проєкт “Х-Фактор” аж три рази, і всі три рази отримував відмову.

І хоча вокальні дані “зірки” не відповідали вимогам суддів, які приймали рішення щодо участі тих чи інших вокалістів, Мацевко все ж таки дуже запам’ятався публіці.

Що зараз відомо про Андрія Мацевка

А не так давно на Ютубі з’явилося декілька нових кліпів чоловіка, які зібрали по півмільйона переглядів. Примітно, що деякі відеороботи Злати Огнєвіч або Камалії не збирають такої кількості переглядів.

Але за ці 11 років у житті  Андрія багато чого змінилося. Чоловік встиг потрапити у скандал через активістів та попався в метро з підробленим пенсійним посвідченням. І навіть встиг чоловік і попрацювати двірником в Івано-Франківську.

Саме так, Андрій Мацевко працював двірником в Івано-Франківську. Зі слів керівника, “народна зірка” був ледь не найкращим робітником.

Останні кілька місяців Андрій Мацевко не випускав нових хітів і ось на днях він презентував пісню про Путіна, яку виклав у “Тік Ток”:

Підписуйтесь на новини «Це моя Україна»  тепер і в Telegram.