Термінові поради знакам Зодіаку на тиждень з 1 по 7 травня – зробіть це, і ваше життя зміниться

У даному гороскопі розповімо вам, усі тонкощі, про які не потрібно забувати знакам Зодіаку цього тижня. Гороскоп склала астролог Джьотіш Ганна Русалкіна.

Овни

Що зробити, щоб ваші мрії та бажання реалізувалися? По-перше, правильно загадувати їх. Хотіти більшого та визнавати, що вам хочеться більшого, а не задовольнятися малим. А, по-друге, працювати над собою, розвиватися, як особистість, прибирати страхи та блоки. (Читайте також, Індійський гороскоп на травень 2023).

Тельці

Успіх зараз безпосередньо пов’язаний з вашими діями. На цю тему навіть є анекдот: «Людина молиться: «Господи, допоможи мені виграти в лотерею!» Минув місяць, другий… Нічого не відбувається. Одного разу чоловік, як завжди, прийшов у храм і став молитися: «Господи, допоможи мені виграти у лотерею! Інші ж виграють, ну так же…?». І тут Всевишній звернувся до прохальника з небес: “Та купи ж ти, кінець кінців, лотерейний квиток!” Щоб удача прийшла до вас, потрібно все ж таки щось робити, а не лежати на дивані, не вилазячи з рутини.

Близнюки

Ваш головний талант знати все про все потроху. Цінуйте його, потурайте своїй допитливості та товариськості. Не докоряйте собі, якщо ви стрибаєте з одного на інше і не зупиняєтеся довго на чомусь одному. Для вас це не просто нормально, а правильно це ваша природа.

знакам зодіаку

Раки

Зосередьтеся на собі, на своїх внутрішніх відчуттях. Зараз добре зазирнути в обличчя своїм страхам. Прислухайтеся до свого тіла – йому зараз потрібна підтримка у вигляді правильного харчування, режиму. Особливо в день затемнення – 5 травня. Якщо є діти, то вони можуть вимагати більше уваги, у тому числі через хвороби — часто саме так вони показують, що їм бракує кохання.

Леви

Цього тижня буде ще одне затемнення. Воно вплине на вас менше, ніж попереднє, але все ж таки відчуватиметься — не плануйте багато справ на 5 травня. Трохи більше уваги приділіть своєму раціону, почніть приймати вітаміни – не ставтеся до вашого здоров’я як до даності, а вкладайтеся в нього.

Діви

Цього тижня додайте трохи більше спонтанності та довіри до Всесвіту замість чітких планів та стратегій. Дозвольте траплятися тому, що трапляється, не намагаючись загорнути це у сувору «целофанову упаковку». Приділіть увагу своїй зовнішності, красі та одязі – гармонія зовні створить гармонію всередині.

Зодіаку

Терези

Зараз усередині вас відбуваються глибокі зміни, йде переосмислення себе та свого шляху. Допоможіть цьому процесу, розмірковуючи, що зараз для вас важливо, а що ні. Якщо ви цього не відчуваєте, ви дуже боїтеся аналізувати і живете «поверхнево» у щоденній метушні з перервами на вихідні. І це треба виправити.

Скорпіони

Додайте прекрасного у ваше життя. Якщо любите щось створювати, знайдіть час для творчості цього тижня. Якщо ні, то просто помічайте красу навколо, наприклад, в природі, що прокидається. Якщо у вас були незрозумілі та не діагностовані проблеми зі здоров’ям, то зараз причина нездужань може бути виявлена.

Стрільці

Трохи завзяття, замішаного на працьовитості та приправленого терпінням, і у вас все вийде. Ставтеся до своїх цілей як до завдань з комп’ютерної гри, не сприймайте все занадто серйозно, краще додайте іронії та легкості. Ми ніколи не знаємо на сто відсотків, що чекає на нас за поворотом.

Знакам зодіаку

Козероги

На цьому тижні можуть виникати непорозуміння з домашніми, і це сильно вас засмучуватиме, створюючи загальний настрій: «Нічого у мене не виходить, ніхто не цінує». Але не забувайте, що у вас завжди є ви – найважливіша людина. Спробуйте спершу вибудувати якісні відносини із собою.

Водолії

Сильний тиск Сатурна для вас зараз може призвести до того, що ви станете занадто вимогливими не тільки до себе, але і до своїх партнерів. Намагайтеся мислити розумно і логічно, не вимагаючи ідеальності ні від себе, ні від оточуючих.

Риби

Ви можете стати зціленням для когось, ковтком свіжого повітря та надії. Але тільки не треба нікого рятувати, дістаючи свої останні сили та натхнення, щоб ощасливити інших. Спочатку наповніться енергією самі, а потім уже даруйте її іншим.