Схопив за волосся і кинув на землю: у Коростені чоловік вчинив розбірки з жінками, через паркомісце (Відео)

Нещодавно у соціальних мережах користувачі опублікували відео, на якому чоловік тягав за волосся та бив жінок у місті Коростені Житомирської оласті.

Зі слів потерпілої, їй з мамою погрожували фізичною розправою, після чого взяли за волосся, та кинули на асфальт. А сам конфлікт виникл через місце для паркування. Про це вона розповіла у своєму  Instagram.

Дівчина розповіла у соціальній мережі інстаграм, що даний конфлікт почався з того, що її з подругою мама підвезла до товариша, і як тільки її матір почала виїжджати, ззаду її авто підпер чоловік на ім’я Юрій, жінка дала йому проїхати, а коли він проїхав відразу почав погрожувати та висловлюватися нецензурною лексикою.

Нагадуємо, у Коростені поїзд наїхав на 9-річну дівчинку.

“Крикнувши що ми не знаємо куди приїхали і кому перекрили дорогу , після цього зателефонував своїм друзям. За декілька хвилин приїхав цілий бус чоловіків , які відразу почали кричати що ми образили Юрія, кричали що переїдуть машину та нас разом з нею. Називали нас не дуже етично, а після перейшли до дії. Один взяв мою мати за волосся (прошу уточнити, це жінка 150 см та вагою не більше 50 кг), а коли я намагалася допомогти то полетіла за волосся на асфальт, а після він переможно спитав « і що тепер?» . На цьому погрози не закінчилися. Неповнолітня дівчина вирішила зняти це все на відео, та також отримала погрози, що її зараз покалічать…”, – розповіла у соцмережах дівчина.

В свою чергу у поліції Житомирської області повідомили, що за фактом конфлікту у Коростені, 28 квітня, місцева поліція розпочала досудове розслідування.

Правоохоронці зазначили, що увечері 28 квітня до Коростенського райуправління поліції звернулися дві жительки райцентру із повідомленням про нанесення їм тілесних ушкоджень. За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження, опитали потерпілих та надали їм направлення на проходження судово-медичної експертизи для встановлення тяжкості отриманих тілесних ушкоджень.

Під час першочергових заходів, поліцейські встановлені учасників події. Тривають інші слідчі дії. Правова кваліфікація події – ст. 296 (Хуліганство) КК України.