Дім дракона 2 сезон: стала відома дата виходу та сюжет

HBO продовжують активно розвивати франшизу «Гра престолів». 11 квітня шоуранери оголосили про початок зйомок Дім Дракона 2 сезон.

Дім Дракона 2 сезон: дата виходу

House of the Dragon повертається влітку 2024 року. Офіційно стало відомо, що другий сезон приквела “Гри престолів” стартує 16 червня 2024 року. Заплановано вісім епізодів. Вони виходитимуть щотижня на стрімінг HBO. Варто зазначити також, що шоу вже продовжено на третій сезон. Усього очікується чотири сезони.

Дім Дракона 2 сезон
урирок з серіалу “Дім Дракона”

Про що буде 2 сезон «Дім Дракона»

В основі спін-оффа лежить роман Джopджа Мартіна «Сходження Дракона». Він присвячений боротьбі представників роду Таргарієнів за Залізний трон. Внутрішній конфлікт переростає у глобальну битву, що охоплює всі сім королівств.

Відомо, що у другому сезоні протистояння набуде ще більшого розмаху. Особливу роль у цьому відіграють Ейгон і принцеса Рейніра. Шоураннери обіцяють, що сюжетна напруга наростатиме з кожним новим епізодом. За тим же принципом було організовано оригінальну «Гру престолів».

Відомо також, що в нових серіях буде більше екшену і, як не дивно, гумору.

Вам буде цікаво: Андор 2 сезон: стала відома дата виходу.

Враження глядачів

Дім Дракона – один із найуспішніших проектів HBO. Вже у ніч прем’єри перший епізод шоу переглянули майже 10 мільйонів глядачів. До виходу заключної серії аудиторія не скоротилося, що доводить затребуваність проекту.

Рейтинги у фентезійної драми відповідні. На IMDb тайтл отримав 8.5 балів. Водночас «Дім Дракона» став найпопулярнішим релізом 2022-го року на піратських сервісах. Таку статистику надав портал TorrentFreak.

Всесвіт Джорджа Мартіна не перестає приваблювати нових глядачів та читачів. І поки це відбувається, спін-офф Game of Thrones не перестануть виходити. Вже наступного року на нас чекає продовження чвар Таргарієнів і видовищні війни. А після цього, HBO обов’язково екранізують інші сюжетні відгалуження. Про це свідчать численні чутки та інсайдерські дані.