Любовний гороскоп на 3 травня 2023 року: що обіцяють астрологи

Цей день буде непростий для багатьох знаків зодіаку. Ось що обіцяє любовний гороскоп на 3 травня:

Овен

Якщо ви знаходитесь у пошуках пари, то в цю середу вам краще не робити жодних рішучих кроків. Толку від них не буде, а от переживань очікується просто неймовірно багато. Не витрачайте нерви, бережіть себе.

Телець

Любовний гороскоп на 3 травня 2023 року говорить, якщо друга половинка буде критично налаштована, прислухайтеся до неї. Зірки кажуть, що цього дня вам потрібно буде скоригувати свою поведінку. І допоможе у цьому близька людина.

Близнюки

Нікому не розповідайте про ваші любовні стосунки цього дня. Навіть якщо вам знадобиться порада. Нічого хорошого з цього не вийде. Так кажуть зірки.

Рак

Якщо ви вирішите порвати зі стосунками, дійте мудро та далекоглядно, закликають зірки. І радять вам 3 травня не палити мости остаточно та безповоротно.

Читайте також: Індійський гороскоп на травень 2023: хто зненацька закохається, а хто збільшить свій дохід.

Лев

Якщо ви перебуваєте в пошуках пари, в цей день не відмовляйтеся від спілкування із представниками протилежної статі. Зірки кажуть, це буде певною мірою доленосний день для вас.

Діва

Не сприймайте ввічливість за флірт, закликають зірки. І попереджають: цього середовища ви можете наробити купу помилок, якщо підете на поводу у представників протилежної статі.

Терези

Будьте уважні до своїх обіцянок, даних партнеру. Якщо 3 травня ви не дотримаєте слова, то можете впасти в його очах, попереджають зірки.

Скорпіон

Не лізьте в чуже життя, якщо не хочете, щоб лізли у ваше. Зірки кажуть, цей день буде багатим на непотрібні одкровення. Пропускайте їх повз вуха.

Стрілець

Любовний гороскоп на 3 травня говорить, що цієї середи партнер може виявитися далекогляднішим за вас. Регулярно питайте його поради. І попереджають: самотужки приймати рішення 3 травня не варто.

Козеріг

Якщо ви знаходитесь у пошуках пари, цього дня вам їх потрібно призупинити пошук. Зірки кажуть: якщо будете надмірно наполегливим, можете лише відлякати потенційного партнера.

Водолій

Якщо у цей день ви так і не наважитеся відмовити коханій людині, згодом зробити це буде ще складніше. Зірки закликають вас набратися сміливості та сказати рішуче “ні”.

Риби

Якщо ви щось почали, то повинні йти до кінця. Якщо почнете відверту розмову з обранцем, зіскочити з неї не вдасться. Це буде схоже на зубну пасту: видавиш, а назад вже не запхнеш.

Підписуйтесь на новини «Це моя Україна»  тепер і в Telegram.