Молоде подружжя з Ростова розчленувало 8-місячну доньку та заявили про її викрадення

В російському Ростові-на-Дону молоде подружжя розчленувало власну 8-місячну доньку, та заявили в поліцію про її зникнення.

Як повідомляють російські ЗМІ, 30 квітня 2023 року, в одній із міських багатоповерхівок Ростова правоохоронці знайшли у холодильнику останки восьмимісячної дівчинки. За попередніми даними, дитину розчленували самі батьки, а потім викликали поліцію і заявили, що їхня дитина зникла.

З російських ЗМІ відомо, що недільного вечора у 33-річного підприємця виник сімейно-побутовий конфлікт з 23-річною дружиною, студенткою-медиком Анастасією. Сімейна сварка дійшла до бійки. Однак коли чоловік спробував вдарити дружину ногою, промахнувся — натомість він потрапив точно в голову їхньої восьмимісячної доньки. Від отриманої травми маля померло на місці.

Після вчиненого злочину Анастасія, мати дитини, вирішила допомогти чоловікові приховати наслідки. Подружжя спробувало усунути сліди злочину, розчленувавши тіло дитини і запакувавши останки в кілька пакетів, щоб позбутися їх пізніше. Однак, вони були затримані поліцією, перш ніж встигли позбутися доказів.

Нагадуємо, У Херсоні напередодні Великодня російська армія вбила мати і доньку

За попередньою версією, 33-річний батько та 23-річна мати завдали дівчинці тілесних ушкоджень, після чого сховали її останки в морозилці. Щоб відвести від себе підозри, мама дитини зателефонувала до поліції та сказала, що доньку викрали. Проте правоохоронні органи, які прибули на місце, були шоковані картиною, яка зустріла їх прямо біля входу. Було знайдено електром’ясорубку, безліч ножів та 13 пакетів з останками дівчинки.

Підозрюваних затримали, суд обрав їм міру запобіжного заходу, у вигляді тримання під вартою. Триває слідство.