Гороскоп на 4 травня 2023 року: що обіцяють астрологи

Гороскоп на 4 травня 2023 року говорить, що Вам доведеться займатися сьогодні не своєю справою. І закликають вас докласти для цього максимум своїх зусиль. Цього четверга треба буде комусь щось пояснювати. Можливо, доведеться перейти на мову жестів. Головне – не розпускати руки, кажуть зірки.

Овен

Гороскоп на 4 травня 2023 року говорить, що сьогодні варто домовлятися про все на місці і прямо говорити про свої наміри та вимоги. Ви повинні відразу розуміти, що вам зможуть зробити і на що варто розраховувати.

Телець

Тримайтеся за свої принципи та говоріть про свою позицію відкрито. У деяких моментах вам дається це легко, але іноді ви переступаєте через себе і мовчите, думаючи, що це не вплине на Вас.

Близнюки

Намагайтеся скористатися кожною можливістю повеселитися та вийти кудись. Якщо ваш емоційний стан дозволяє проводити час у компанії, то не роздумуючи погоджуйтеся на сьогоднішні запрошення.

Рак

Можливо, ви побуваєте в місці, де давно не були. Спогади заповнять ваші думки і підштовхнуть до мрій, які забуваються або залишаються відкладені вами на потім. Не женіть від себе думки про те, що з дуже давно засіло в голові.

Лев

Намагайтеся не доводити ситуацію, яка вас зараз дратує, до масштабного рівня. Ви можете терпіти і миритися з багатьма речима, але потім почнете шукати дрібниці для злості, навіть не помічаючи цього.

Стежте за нашими новинами тепер і на Google news.

Діва

Гороскоп на 4 травня 2023 року говорить, що Вам необхідно звернути увагу на свого ближнього друга. Можливо, ви приділяєте йому мало уваги або рідко залишаєтеся наодинці. Намагайтеся провести кордон між особистим життям та дружбою, спілкуйтеся з різними людьми у різний час.

Терези

Перед вами відкриється світ після довгої роботи. Якийсь проект закінчився або ви досягли результату, якого хотіли. Тепер все залежить від вашого рішення — йти вище тим самим шляхом або починати щось інше.

Скорпіон

Подолання великої складності чи бар’єру маячить у вас на горизонті. Можливо важко і не дуже комфортно, але вам необхідно перейти з однієї точки на іншу, витративши багато сил.

Стрілець

Ви можете дозволити собі те, що ви хочете. Ви маєте можливість розширюватися, збільшувати свій рівень комфорту, але необхідно зробити останні рухи і підштовхнути себе до вибору та дій.

Козеріг

Якщо зараз ви влаштовуєтеся на роботу чи намагаєтесь побудувати з кимось взаємини, це буде надовго. У той момент, коли ви зрозумієте, що досягли всього рівно до того ступеня, до якого хотіли, знайте, що це досягнення буде у вашому житті надовго.

Водолій

У вашому житті буде емоційна подія із приходом нового етапу. Ви будете задоволені розкладом, що склався, і зможете якийсь час перебувати в стані безтурботності.

Риби

Поруч із вами буде багато турботи від близької людини. Не відмахуйтеся від цього, тому що зараз вам дійсно необхідно прийняти підтримку та пораду від іншої людини. Особливо від дуже близької.

Читайте також: Жінок цих 3-х знаків зодіаку чоловіки найчастіше беруть за дружин, і ось чому.