Авторський проєкт в стилі барокко: як виглядає квартира у Львові за 1 млн. доларів (Фото)

Не для кого не секрет, що нерухомість у Львові завжди була однією з найдорожчих в Україні. До початку повномаштабного вторгнення росії, Львів конкурував у ціні за квадратний метр з Києвом, Харковом, Одесою…

Сьогодні на ринку нерухомості Львова можна побачити багато об’єктів ціною від 500 тисяч доларів США. Зазвичай це окремостоячі будинки з власною земельною ділянкою у місті. Також за такою ціною можна знайти і квартири, як правило – це квартири в центральній частині міста, а сам будинок ще австрійської побудови, з хорошим стильним ремонтом, та великою площею.

Однак на ринку нерухомості трапляються і справжні смарагди. Ось на приклад, як ця 5-кімнатна квартира загальною площею: 211 м², у центральній частині міста, біля парку.

квартира
Скрин принт оголошення про продаж квартири з сайту ОЛХ

На жаль автор оголошення на відомому українському сайті ОЛХ не вказав точної адреси квартири, однак судячи з опублікованих фото будинок знаходиться на вул. Олекси Новаківського, біля парку ім. Івана Франка.

квартира
Будинок у якому знаходиться квартира, на вул. Олекси новаківського / Фото: olx.ua

Як зазначає автор оголошення, будинок цегляний, має залізобетонні перекриття та сходи. Працює ліфт. В квартирі зроблено ремонт за авторским проектом в стилі барокко.

квартира
Квартира з середини / Фото: olx.ua

Також, автор оголошення зазначає, що у квартирі залишаються орігінальні італійські меблі, люстри, предмети декору та вмонтована побутова техніка. Також у ній є відеоспостереження та сігналізація.

квартира
Квартира з середини / Фото: olx.ua

Продавець повідомляє, що квартира підходить, як для проживання так і для бізнесу.

квартира
Квартира з середини / Фото: olx.ua