“Кілька метрів не добіг до дому”: 14-річний підліток трагічно загинув на Чернігівщині

1 травня внаслідок російських обстрілів загинув 14-річний підліток. Трагічна подія трапилася на Чернігівщині. Школяр всього кілька метрів не добіг до дому.

В цей день 14-річний Валентин Мехед разом із батьком поверталися додому в селі Лизунівка Чернігівської області. Вони були зовсім недалеко, коли в небі почувся страшний гул, а потім пролунав вибух. Російські окупанти запустили керовані авіаційні бомби з крилами з літаків із боку Брянської області.

Один снаряд впав поряд із батьком та сином на території школи, що вже не працює. Коли дим трохи розвіявся, батько побачив Валентина – у нього йшла кров. Уламок влучив у шию підлітка, поранення було смертельним.

Читайте також: На Львівщині вчителька побилась з 7-класником через футбольний м’яч.

Валентин був наймолодшим у сім’ї

“Валік був наймолодшою дитиною в сім’ї. Має ще двох старших братів, обоє зараз на фронті, захищають Україну”, – розповів нам староста села Лизунівка Михайло Лельотко.

Сам загиблий школяр пишався своїми братами, виставляв їхні фото у військовій формі на своїй сторінці в соцмережах.

Педагоги розповідають про нього як про дуже чуйного і веселого юнака.

“Пам’ятаю перше знайомство з Валіком у третьому класі. Блондин із шикарними очима та сяючою усмішкою. Він був моїм учнем у 2017 році. Назавжди запам’ятаю його таким. Неймовірний біль”, – поділилася своїм спогадом вчителька Тетяна Попова.

14-річний підліток
14-річний Валентин Мехед

У селі де загинув 14-річний підліток розповідають, що обстріл 1 травня був першим за весь час. Часто вони чули вибухи у сусідніх селах, а щоб авіабомби прилетіли до них – це вперше.

Підписуйтесь на новини «Це моя Україна»  тепер і в Telegram.