Яку квартиру можна орендувати за 6 тисяч гривень на місяць у центрі Львова (Фото)

У суспільстві витає міф, що у центрі Львова не можливо зняти квартиру – дешево! Ну що ж, давайте разом подивимось, які актуальні пропозиції є зараз на ринку. За б’юджет беремо 150 доларів США на місяць.

На відомому українському сайті ОЛХ ми знайшли для вас декілька актуальних квартир, які зараз здають у центральній частині міста за ціною 6000 тисяч гривень на місяць. Розглянемо 3 варіанти. (Читайте також, як виглядає квартира у Львові за 1 млн. доларів).

Варіант 1

Пані Ольга здає 1-кімнатну квартиру на вул. Личаківській, біля Медінститута, загальною площею 30 кв.м.

квартира
квартира на Личаківській 30 кв.м.

Жінка зазначає, що квартира повноцінна, з парадним входом в коридор. Зазначає, що стан квартири добрий. Сантехніка нова. Газова колонка. Вся побутова техніка. Інтернет. Балкон. Вільна. Без СП.

квартира
кімната квартири на Личаківській

Варіант 2

Вашій увазі представляється оренда 1-кімнатної квартири вул Ужгородська, загальною площею 30 кв. м., за 6000 тисяч гривень на місяць.

квартира
1-кімнатна квартира на вул. Ужгородській у Львові

За 6000 тисяч гривень на місяць власник пропонує, наявність усієї побутової техніки, колонку на воду. Неподалік знаходиться Високий Замок. До театру Опери та Балету 5 хв. пішки.

квартира
1-кімнатна квартира на вул. Ужгородській у Львові

Варіант 3

Крайній варіант оренда 2-кімнатної квартири у центрі Львова, загальною площею 49 кв.м., на вул. Шпитальній, неподалій ТРЦ “Магнус”.

image 9

Квартира знаходиться в районі Краківського базару, за місяць оренди вам потрібно буде викласти все тих же 6000 тисяч гривень. Орендодавець зазначає, що одна кімната прохідна.

image 4 1

Автор зазначає, що у квартирі є колонка на гарячу воду. Зараз вона вільна і готова до заселення.

image 3 1