У Польщі на людину напала невідома науці тварина: що відомо

В Польщі, в селищі Добра воєводстві Малопольське, невідома науці тварина кілька разів вкусила чоловіка. Наразі спеціалісти працюють над становленням походження невідомого звіра.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ, передає “Це моя Україна“.

Повідомляється, що напад стався на фермі.

“Коли чоловік перебував на фермі, звір накинувся на нього та кілька разів вкусив за ногу та руку. Варто зазначити, чотирилапий нападник був настільки агресивним, що не збирався відступати, а знову і знову повторював свої атаки. Зрештою чоловікові вдалося вбити тварину”, – повідомляють місцеві ЗМІ.

Справою зайнялися місцеві ветеринарні служби.

Анета Кавула, повітовий ветеринар, винесла інформацію про інцидент на сесію ради гміни Мшана Дольна. До якого ж все-таки виду належить агресивна тварина, схожа на кота, поки не вдалося точно визначити. Ветеринари схиляються до думки, що це був якийсь гібрид з диким котом. Але однозначно це не був звичайний європейський домашній кіт.

Постраждалий поляк може говорити про велике щастя, адже після лабораторних досліджень було виключено, що агресивна невідома тварина є носієм небезпечних інфекційних захворювань. Ветеринари наголошують, що такі випадки трапляються все частіше. Вони закликають туристів бути обережними з дикими тваринами.

Підписуйтесь на новини «Це моя Україна»  тепер і в Telegram.